O vedetă Antena 1 a pozat fără nimic pe ea în piscină!

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 10:36
O vedetă Antena 1 a pozat fără nimic pe ea în piscină!
Loredana Chivu şi Ana Mocanu şi-au făcut de cap la una dintre piscinele hotelului "de fiţe" la care au fost cazate în excursia din Turcia.

Loredana a simţit nevoia să se răcorească după saună, aşa că a înotat într-o piscină îmbrăcată extrem de sexy, într-un costum de baie cu sutien şi slipi mici. Ana Mocanu îi făcea poze cu telefonul mobil, de pe margine.

La un moment dat, frumoasa asistentă a spus că ea vrea să apară şi în sânii goi în fotografii, aşa că n-a stat prea mult pe gânduri şi a aruncat sutienul. Colega ei de la „Un show păcătos” i-a dat câteva indicaţii. „Stai pe spate, cu picioarele apropiate! Aşa!”, îi spunea Ana Mocanu de pe marginea piscinei, în timp ce Loredana se aşeza în cele mai provocatoare poziţii.

 

►Citeşte şi: Cum puteau să arate starurile în copilărie!

 

Nu a fost prima dată când Loredana Chivu a rămas în sânii goi în excursie, semn că s-a simţit ca acasă în hotelul de lux la care era cazată. Blonda a dormit doar în slipi şi şi-a arătat trupul aproape gol în toată splendoarea, când a trezit-o Ana Mocanu şi a grăbit-o să coboare „la cafea”.

Foto: capturi Antena Stars