O vedetă de la Antena, dată afară cu scandal! Ce s-a întâmplat

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2015, 10:49


O vedetă de la Antena, dată afară cu scandal! Ce s-a întâmplat
Renata Gheorghe trece printr-o perioadă dificilă.


L-a părăsit cu scandal pe Leo de la Strehaia şi a rămas şi fără loc de muncă la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars. Totul a început luni după-amiază, când obosită să mai vină în platoul emisiunii „Un show păcătos” pentru a discuta despre despărţirea de prinţul ţiganilor Renata a refuzat să mai vină la emisiune.
Ea le-a trimis o notificare colegilor ca aceştia să nu-i mai folosească numele.

Mai marii Antenei nu au stat prea mult pe gânduri şi la miezul nopţii au anunţat-o pe brunetă că de marţi (n.r. 3 martie) să nu mai vină la serviciu. Surse din Antenă au povestit pentru Click! că bruneta a cerut explicaţii, însă nu le-a primit. „Renata a venit la redacţie şi a vrut să intre în platou să-şi recupereze nişte haine, moment în care paznicul i-a interzis, motivând că aceasta este dispoziţia şefilor. Totodată, asistentei i s-a pus în vedere să nu mai vină la muncă şi că în scurt timp va prmi o notificare de suspendare”.

Surse din anturajul brunetei au povestit că asistenta Adrianei Bahmuţeanu are contract până la sfârşitul anului cu postul Antena Stars. „După ce au pus-o la zid şi au obligat-o să vină să facă circ la tv, deşi era angajata lor, Renata nu vrea să mai rămână pe post în aceste condiţii. Ea întreţinea un scandal, deşi era plătită cu un salariu de mizerie. Lunar lua 300 de euro şi de cele mai multe ori era nevoită să vină cu bani de acasă la emisiune”, au spus apropiaţi ai brunetei.

Viaţa lui Leo de la Strehaia alături de Renata pare desprinsă dintr-un scenariu de telenovelă sud-americană. Bărbatul a făcut mai multe declaraţii şocante referitoare la mama fostei asistente. Acesta susţine că s-a culcat cu mama Renatei în timp ce fiica sa era la tv.