O vedetă de la noi îşi scoate virginitatea la licitaţie!

De: Nicoleta Nicolae / 03.12.2015, 09:35

O vedetă de la noi îşi scoate virginitatea la licitaţie!
O fostă prezentatoare a OTV-ului vrea o ”remaniere” totală a corpului său. După ce a anunţat că-şi vă va face o operaţie estetică pentru a-şi pune silicon în fese, acum vrea să meargă mai departe cu provocarea.


Raluca Podea, fostă prezentatoare a postului OTV, nu se joacă atunci când vorbeşte despre remodelarea totală a corpului ei.


„Este un vis mai vechi de-al meu. Îmi doresc să redevin virgină. Este ceva inedit. Cred că multe femei îşi doresc acest lucru, dar fie nu au curajul să facă pasul, fie le e ruşine să o spună”, a precizat Raluca Podea pentru Spynews.ro

Tot Raluca a fost cea care a dezvăluit că după respectiva intervenţie chirurgicală vrea să facă un gest fără precedent pentru o vedetă din România. Îşi va scoate virginitatea la licitaţie, iar banii pe care-i va obţine îi va dona unei cauze nobile. „Vreau să ajut nişte oameni care au probleme serioase din punct de vedere economic. Dacă pot face acest lucru printr-o astfel de modalitate o voi face cu mare plăcere”, a mai spus Podea pentru Spynews.ro.