O vedetă de la noi, poziţii care îţi vor da palpitaţii!

Apropo.ro / 09.12.2014, 13:04
O vedetă de la noi, poziţii care îţi vor da palpitaţii!
Ana Mocanu este, de ceva vreme, o adevărată împătimită a sportului, ”păcătoasa” fiind, în ultimele şase luni, o prezenţă nelipsită de la sala de forţă, ea fiind decisă să îşi menţină formele fizice la stadiul de... perfecte.

”Sunt deja dependentă de sport, dacă lipsesc la o singură şedinţă, simt că înnebunesc. Dar, sincer, de când fac sport, simt că forma mea este cu totul şi cu totul alta. Nici înainte nu eram grasă, dar acum carnnea stă altfel pe mine, e mai fermă, arată mai bine. Şi nu am celulită, iar acest lucru mă face să mă simt atât de bine şi, recunosc, îmi place la nebunie cum se văd muşchii mei”, ne-a spus Ana în timp ce, gâfâind, îşi făcea exerciţiile care au transformat-o dintr-o femeie extrem de sexy într-o adevărată bombă.

Acesta este şi motivul pentru care senzuala asistentă Tv a decis să arate tuturor cât de bine arată, într-un pictorial incendiar, considerând că cea mai bună reclamă pe care o poate face sportului şi unui stil de viaţă sănătos sunt imaginile cu efectele pe care le-au avut aceste două lucruri asupra ei.

Foto: Spynews.ro