O vrea pe Miss Universe în schimbul informaților despre celule teroriste

De: Mia Nicolescu / 04.05.2013, 12:04
O vrea pe Miss Universe în schimbul informaților despre celule teroriste
Deși îl așteaptă pedeapsa cu moartea, Djohar Țarnaev, cel care, împreună cu fratele său, a comis un dublu atentat la Boston, o așteaptă pe Olivia Culpo la penitenciar.

Potrivit National Enquirer, tânărul în vârstă de doar 19 ani are pretenții incredibile, deși se află în arest, în spitalul unui penitenciar.

Interogat zilnic de agenții FBI, teroristul Djohar Țarnaev vrea să-și ofere informațiile pe care le deține numai în schimbul unor favoruri.

„E obsedat de Miss Universe 2012, Olivia Culpo. Avea albume cu fotografii cu ea acasă și a cerut ca ea să vină la penitenciar. A spus că dacă i-o aducem, ne dă informații despre niște celule teroriste care se antrenează pe teritoriul SUA”, a declarat o sursă anonimă din cadrul anchetei.

Olivia Culpo și Djohar Țarnaev

Djohar Țarnaev a cerut și filme porno cu actrițe cu sâni mari, însă, potrivit National Enquirer, anchetatorii nu iau în considerare deocamdată doleanțele tânărului.

Totodată, au ieșit la iveală și informații cu privirea la planificarea unor atentate de ziua Americii, pe 4 iulie. Djohar a mărturisit că el și fratele său plănuiseră atentatele pentru acea zi, dar s-au răzgândit pentru că erau nerăbdători să devină centrul atenției mondiale.