O zi cu Anna May şi Skizzo Skillz!

De: Cătălina Matei / 09.12.2014, 14:25
O zi cu Anna May şi Skizzo Skillz!
Cum ar fi ca într-o zi să vă treziţi şi să petreceţi o întreagă zi alături de artiştii preferaţi? Asta i s-a întâmplat Georgetei Constantin datorită unui concurs organizat pe pagina de Facebook a casei de discuri Roton.

Georgeta a avut ocazia să îi cunoască mai bine pe Anna May şi pe Skizzo Skillz cu care a petrecut o zi de neuitat la Roton Music Café.

Totul a început cu o vizită la Angelic Studio, unde stiliştii i-au oferit un adevărat răsfăţ Georgetei, după care timpul a trecut pe nesimţite la showroom-ul Diva Charms unde a avut parte de o schimbare de look. Inima a început să îi bată “Bum-Bum” mai ales când în peisaj au intrat Anna şi Skizzo alături de care invitata noastră s-a fotografiat în cadrul unei şedinţe profesioniste oferite de Eugeniu Gromic.

Georgeta, Anna May şi Skizzo Skillz au petrecut ca între prieteni, atmosfera fiind una caldă, plină de râsete, poveşti şi voie bună.



Roton oferă şansa fiecărui fan de a-şi împlini visul şi de a-şi cunoaşte artistul preferat şi de a-l vedea dincolo de imaginea sa din media, aşa că îndemnăm fanii să urmărească pagina de Facebook (https://www.facebook.com/RotonMusic) şi canalul oficial de YouTube (https://www.youtube.com/user/RotonMusicTV), pentru a fi la curent cu toate provocările şi cadourile pregătite pentru fani.