O-Zone se reunește pentru Cerbul de Aur

Apropo.ro / 20.09.2005, 14:37
O-Zone se reunește pentru Cerbul de Aur
Dan Balan, Arsenie Toderaș și Radu Sîrbu vor fi prezenți pe scena Festivalului Cerbul de Aur în 22 septembrie, cu un recital în cadrul serii moldovenilor, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. Discuțiile purtate de TVR cu cele trei vedete au durat mai bine de o


Dan Balan, Arsenie Toderaș și Radu Sîrbu vor fi prezenți pe scena Festivalului Cerbul de Aur în 22 septembrie, cu un recital în cadrul serii moldovenilor, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Discuțiile purtate de TVR cu cele trei vedete au durat mai bine de o luna. Fiecare susținea ca viitorul îi este diferit de vechea trupa O-Zone: Dan Balan are proiecte în Statele Unite, Arsenie – în Italia și Germania, Radu Sîrbu – în România. Deși fiecare spune în continuare ca va lucra separat de grup, cei trei s-au reunit pentru Cerbul de Aur. Cel care a batut drumurile la Chișinau și a dus munca de convingere este producatorul show-ului moldovenilor: Ioan Duma, producator și realizator în televiziunea publica.

O-Zone a intrat pe piața muzicala româneasca în 2002, dupa o activitate de succes în Republica Moldova. Trupa s-a clasat pe primele locuri în mai multe topuri românești, inclusiv la vânzarea de albume, în 2003. Cei trei componenți au fost „asimilați” de România, iar în strainatate, unde O-Zone a fost cea mai difuzata trupa care cânta în limba româna, ei au fost mereu prezentați ca „Romanians”. „Dragostea din tei” a fost un hit în Europa anul trecut.

În seara de 22 septembrie, pe scena din Piața Sfatului din Brașov vor mai cânta Zdob și Zdub, Anastasia Lazariuc, Pavel Stratan, Edict, Millenium, Alexa și Ion Suruceanu din Republica Moldova. Vor fi prezenți cu dansuri în premiera Teo Dance Show și Ansamblul Codreanca.

Mediafax

Tags: