Oaie cu cinci picioare într-o ferma bihoreana

Apropo.ro / 04.08.2005, 15:16
Oaie cu cinci picioare într-o ferma bihoreana
Proprietarul unei ferme din comuna bihoreana Girișu de Criș vrea sa intre în Cartea Recordurilor ca deținator al unei oi cu cinci picioare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Saptamâna trecuta, Taha Khayal, un arab stabilit în Bihor, a cumparat împreuna cu

Proprietarul unei ferme din comuna bihoreana Girișu de Criș vrea sa intre în Cartea Recordurilor ca deținator al unei oi cu cinci picioare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Saptamâna trecuta, Taha Khayal, un arab stabilit în Bihor, a cumparat împreuna cu asociatul sau, Said Ahmad, mai multe oi de la diverși ciobani din zona, pentru a le crește în vederea exportului.

Marți, însa, când animalele au fost tunse, un angajat a observat ca una dintre oi are un picior crescut în ceafa. Cel de-al cincilea picior are articulație și copita.

Daca asociatul sau, Said Ahmad, crede ca animalul a suferit o mutație genetica, Taha Khayal are convingerea ca oaia este „o minune divina”, astfel ca intenționeaza sa ia legatura cu reprezentanții Guiness Book pentru consemnarea oiței cu cinci picioare.

El a decis ca animalul sa fie exceptat de la export, punându-l la îngrașare și îngrijiri speciale.

Mediafax