Oameni mari şi fără minte 2 (trailer)

De: Mioara Tronaru / 26.07.2013, 08:00
Oameni mari şi fără minte 2 (trailer)
PREMIERA 26.07 TO: Grown Ups 2. Producţie SUA, 2013. R: Dennis Dugan. Cu: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek Pinault, Maya Rudolph, Maria Bello, Nick Swardson. Distribuit de InterComFilm Distribution

După ce şi-a mutat familia în oraşul natal, ca să fie împreună cu prietenii lui şi copiii acestora, Lenny, descoperă că nu e mare diferenţă între foştii şi actualii bădărani, între şoferii schizoizi de autobus şi poliţiştii beţi pe schiuri, sau cei 400 de petrecăreţi mascaţi – peste tot e aceeaşi nebunie!

S-au întors – Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock şi David Spade se reîntâlnesc pentru distracţia de vară în ”Grown Ups 2”. Comedia cu cel mai mare succes din cariera lui Sandler, ”Grown Ups” din 2010, a luat pe sus cinematografele lumii făcând milioane de spectatori să râdă cu gura până la urechi şi peste 260 de milioane dolari, încasări internaţionale. Aşa încât, după zece ani prolifici, cu comedii de mare succes, Sandler face ceva ce n-a mai făcut până acum: o urmare. Regizorul Dennis Dugan, care realizează cel de-al optulea film al lui Sandler, ”Grown Ups 2”, spune că a venit momentul din mai multe puncte de vedere. “Pur şi simplu era incitant să-i aducem pe toţi la un loc”, spune el. “Toate personajele şi relaţiile lor erau pline de haz, iar noi ştiam că mai erau multe poveşti de spus în legătură cu ele. E ca şi când ai veni în vizită la vechi prieteni”.

Pentru Chris Rock, reîntâlnirea cu colegii lui de gaguri a însemnat o nouă şansă de a face încă o comedie spumoasă. “E o competiţie combinată cu joaca,” spune el. “Eu vroiam să fiu mai simpatic decât Spade, Spade vroia să fie mai caraghios decât Kevin, iar Kevin mai amuzant decât Adam. Pur şi simplu nu te poţi stăpâni, dacă eşti actor de comedie. Dar partea pozitivă este că mie mi se pare că ne potenţăm unul pe altul, făcându-ne să părem şi mai comici”.

Adam Sandler reia rolul lui Lenny Feder. Altădată mare impresar la Hollywood, el a făcut de curând o excursie în oraşul său natal – care i-a permis să reînnoade legăturile cu vechii lui prieteni şi i-a deschis ochii asupra a ceea ce e important în viaţă. A primit o lecţie pe care n-a uitat-o. “Lenny şi-a părăsit slujba de impresar la Hollywood şi şi-a adus familia în oraşul natal”, explică Dugan. “El vrea ca urmaşii lui să trăiască într-un oraş normal, şi nu în nebunia de la Hollywood”.

Alături de Adam Sandler, Salma Hayek reia rolul nevestei lui Lenny, Roxanne. Această femeie mondenă părăseşte LA pentru a se duce să trăiască într-un orăşel de pe coasta de est. “Ea e singura care se simte ca peştele pe uscat,” relatează Hayek. “Celelalte personaje se cunosc, au crescut împreună. Pentru ea, trebuie ceva timp ca să se acomodeze cu noul oraş de reşedinţă”.

Pentru Hayek, şansa de a juca alături de echipa de actori din primul Grown Ups a fost singura invitaţie de care avea nevoie. Hayek susţine că atunci când se află pe platourile de filmare, toţi actorii sunt plini de inspiraţie şi-şi fac treaba la cea mai înaltă cotă de comedie. “Am fost impresionată când am descoperit cât de simpatici erau fiecare dintre ei – chiar şi actorii de la care nu te-ai fi aşteptat. Shaquille O’Neal a fost o revelaţie pentru mine – e comic, iar în filmul acesta e cel mai haios din toate peliculele în care a jucat”.