Oana Andoni, o mămică fericită

Apropo.ro / 29.11.2011, 11:48
Oana Andoni, o mămică fericită
Revista Ce se întâmplă, doctore? a stat de vorba cu Oana Andoni despre cel mai important eveniment din viaţa: naşterea fetiţei ei, Erica.

Oana Andoni s-a reîntors la pupitrul Ştirilor PRO TV şi povesteşte în numărul din decembrie al revistei Ce se întâmplă, doctore? cum îmbină cu succes cele două „misiuni”, cea de mămică şi cea de prezentatoare a ştirilor. Ea recunoaşte în interviu că are timp suficient pentru micuţa ei, iar orele petrecute la serviciu îi priesc de minune: „Petrecem foarte mult timp împreună. Nu vreau să pierd nimic din evoluţia ei, iar Erica mă răsplăteşte din plin. În fiecare zi, mă surprinde cu ceva nou”.
Oana îşi aminteşte cu emoţie de prima zi când a ajuns acasă cu fetiţa: „A fost emoţionantă, frumoasă, dar grea, pentru că nu ştiam prea multe despre nou-născuţi, doar ce citisem în cărţile pe care mi le-am luat în timpul sarcinii şi ce m-au învăţat asistentele de la spital. Nu văzusem până atunci un copil mai mic de 3 luni”.
Pe lânga ajutorul pe care îl primeşte din partea mamei ei, vedeta recunoaşte că şi soţul ei se descurcă de minune cu cea mică: „Ştie să o schimbe, să-i facă băiţă, să o hrănească şi e un partener de joacă ideal. E nelipsit de la momentul îmbăierii, tot el este responsabil cu masajul de după băiţă, aprovizionarea de la farmacie şi jocurile cele mai năstruşnice.”
Prezentatoarea Ştirilor PRO TV mărturiseşte în Ce se întâmpla, doctore? că vrea să revina la greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată: „Nu ţin regim, pentru că încă alaptez şi trebuie să am o dietă echilibrată. În viitor vreau, totuşi, să mai scap de câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea de dinaintea sarcinii. Acum sunt în perioada în care hainele de graviduţă îmi sunt mari, iar cele de dinaintea sarcinii sunt cam strâmte. Sper să încap iar în ele cu uşurinţă, cât mai curând.”, spune Oana Andoni.