Oana Calin, motivul despartirii lui Moga de Iulia Vantur?! (Poze)

Redacția / 01.09.2011, 11:30
Umbla zvonul ca noua muza a lui Marius Moga ar fi o coafeza, pe numele ei Oana Calin. Tanara a avut relatii cu nume sonore din showbiz-ul autohton.

Dupa patru ani, Iulia Vantur si Marius Moga pun capat relatiei lor. Cel putin asa ne informeaza Ciao! in paginile sale. Paparazzi au reusit sa o identifice pe cea despre care se spune ca ar fi noua iubita a lui Moga si care a fost vazuta intrand in studioul de inregistrari al acestuia, desi ea nu are treaba cu muzica, fiind de meserie coafeza.

Oana Calin

Oana, un nou personaj ce isi face debutul in showbiz

Oana Calin are 25 de ani, este din Bucuresti, si are la activ o relatie de scurta durata cu muzicianul Christian D., insa s-a facut cunoscuta publicului si prin aparitia intr-un videoclip semnat Alexandra Ungureanu feat. Crush.

Apropiatii spun de spre Oana ca este o fire sensibila, dar care nu ar rata ocazia de a deveni cunoscuta in lumea mondena. Oana isi doreste sa fie covergirl pentru una dintre cele mai in voga reviste autohtone – FHM. O puteti admira in paginile revistei deja, in cadrul unui concurs. Noua ne place fata! Voi ce spuneti?

Numarul de inmatriculare in sine atrage atentia participantilor la trafic, fiind initialele unei cantarete de peste ocean, divortata: JLO. Se pare ca Oana mai are de muncit pana cand va ajunge sa isi castige un renume in acest peisaj mioritic.

Oana Calin

Oana Calin

Nu ar fi pentru prima data cand Iulia si Moga se despart din cauza infidelitatilor acestuia. Cand Iulia a luat decizia de a se separat de Moga, prima data, a fost dupa ce a gasit o femeie goala in patul acestuia. De aceasta data insa, Moga si Oana nu au fost surprinsi in ipostaze deocheate.