Oana Cuzino a lansat o carte despre frumusete

Apropo.ro / 20.07.2006, 11:24
Oana Cuzino a lansat o carte despre frumusete
Oana Cuzino a lansat, miercuri, o noua carte, "Frumusețea nu este o misiune imposibila", în care dezvaluie împreuna cu cosmeticiana Luciana Stanciu "secretele frumuseții fara vârsta". Aparut la Editura Cartea de Buzunar, la fel ca precedentul "Sunt gravida. Ce sa fac?",

Oana Cuzino a lansat, miercuri, o noua carte, „Frumusețea nu este o misiune imposibila”, în care dezvaluie împreuna cu cosmeticiana Luciana Stanciu „secretele frumuseții fara vârsta”.

Aparut la Editura Cartea de Buzunar, la fel ca precedentul „Sunt gravida. Ce sa fac?”, volumul se bazeaza tot pe propria experiența a medicului de la Pro TV.

„Noi am mai avut o colaborare cu Oana Cuzino acum aproape trei ani când am publicat prima ei carte, «Sunt gravida. Ce sa fac?», o carte în care pleca de la propria ei experiența și spunea ce poate sa faca o femeie și ce nu în timpul sarcinii”, a declarat pentru MEDIAFAX Cecilia Caragea, director editorial la Cartea de Buzunar. „Dupa o perioada, toata lumea îmi spunea: «Ah, Oana arata bine chiar daca are un copil». Așa ca am discutat cu Oana o a doua carte, în care sa ofere femeilor, împreuna cu o cosmeticiana, Luciana Stanciu, câteva dintre secretele frumuseții ei”.

Vedeta Pro TV spune ca telespectatorii sai au inspirat-o sa scrie cartea. „Ma duceam la Luciana – care este adviser-ul meu pe probleme de îngrijire – cu un teanc de scrisori și întrebari de la telespectatori. Le raspundeam punctual și am observat ca problemele lor se repeta. Se refereau la silueta, alimentație, îngrijirea tenului ș.a.m.d. Așa ca am hotarât sa facem împreuna o carte”, a povestit Oana Cuzino la lansare. Prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmpla doctore?”, director editorial al revistei cu același nume, a adaugat ca „Frumusețea nu este o misiune imposibila” se adreseaza „oricui dorește sa arate bine, sa aiba un look tânar și o silueta impecabila”.

Luciana Stanciu a lucrat în Statele Unite ale Americii, s-a întors în România și colaboreaza acum cu cele mai bune saloane de înfrumusețare din București. „Experiența mea de 20 de ani mi-a aratat ca femeile, în cautarea frumuseții, fac multe greșeli, cumpara, de pilda, creme dupa parfum sau la sfatul prietenelor”, a spus cosmeticiana. Tocmai de aceea, cartea își propune sa le dea femeilor multe informații despre frumusețe. „În America se spune: «knowledge is power». Asta ofera cartea: cunoștințe și putere”, a adaugat ea.

Prețul volumului este de 9,9 lei.

Mediafax