Oana Cuzino a pozat printre delfini

De: Cătălina Matei / 31.10.2011, 14:04
Oana Cuzino a pozat printre delfini
Oana Cuzino a realizat pentru numărul aniversar al revistei Ce se întâmplă, doctore? un pictorial la malul Mării Negre, dar şi la Delfinariu din Constanţa alături de trei delfini.

Oana Cuzino s-a deplasat împreună cu echipa Ce se întâmplă, doctore? într-un mini cantonament la Marea Neagră şi mărturiseşte în numarul din noiembrie al revistei că a dorit neapărat să-i întâlnească pe delfinii vedetă: „Recunosc că ne-a mânat la Constanţa în special curiozitatea de a vedea cei 3 delfini, care sunt vedetele litoralului, precum şi grădina zoologică din spatele Delfinariului.”

Deşi regretă că nu a putut să realizeze fotografii sub apă cu delfinii, Oana povesteşte în Ce se întâmplă, doctore? cum a decurs sedinţa foto: „Delfinii au înţeles şi ei situaţia aşa că ne-au ajutat totuşi să facem câteva poze, dar în mediul nostru, cel uman.”

În acelaşi material, Oana Cuzino împărtăşeşte din experienţa trăită alături de cele trei mamifere: „Cea mai cooperantă a fost ChenChen, lidera de grup, dar şi cea mai vârstnică (6 ani), cu care am şi aranjat între patru ochi să execute o săritură în inălţime, pe fundal (puteţi să mă credeţi sau nu, dar a fost foarte fotogenică). Apoi, după ce s-a asigurat că e prezentă în paginile numărului aniversar CSID, i-a lăsat şi pe ceilalţi din grup (băiatul Pei Pei şi fetita Ni Ni) să se joace volei cu mine. Cei 3 delfini distrează copiii, atât vara, cât şi iarna, iar comunicarea cu animalele, petrecerea timpului alături de ei sunt extrem de benefice”, spune vedeta PRO TV Oana Cuzino.