Oana Cuzino organizează un concurs de slăbit

Apropo.ro / 01.10.2007, 00:00
Oana Cuzino organizează un concurs de slăbit
Din 6 ctombrie, Oana Cuzino o să domine sîmbetele telespectatorilor PRO TV cu noua ei emisiune de stil “Ce se întîmplă, doctore?”. În fiecare ediţie, Oana va sta de vorbă cu vedete, va găti, va învăţa dansuri, va cînta alături de invitaţi, va face sport, într-un cuvînt, se va distra alături de telespectatori. Pe lîngă aceste rubrici, Oana Cuzino pregăteşte un concurs de slăbit, cu un premiu mai mult decît motivant: 5000 de euro bani gheaţă.

– Din octombrie, vei avea în fiecare zi emisiunea “Ce se întîmplă, doctore?”, în cadrul Ştirilor de dimi­neaţă, şi o altă emisiune intitulată la fel – sîmbăta. Care e diferenţa dintre ele?
Sîmbătă seara, ne referim tot la un stil de viaţă sănătos, dar ne ajută în demersul nostru şi celebri­tăţile din Romănia, vedete, oameni ai momentului, specialişti caris­ma­tici. Vizam, de asemenea, posibilitatea de up-gradare din toate punctele de vedere: tonus fizic, psihic, stare de bună dispoziţie. Pentru că toate acestea te ajută şi să-ţi îmbunătăţeşti şansele, să ai succes şi să fii iubit.

– Ce aduce nou formatul de sîmbătă seara? Ce rubrici vor fi?
În primul rînd, un foarte captivant concurs pentru slăbit. Miza este foarte mare – 9 concurenţi trebuie să scape în total de peste 150 de kg, însă doar unul dintre ei va cîştiga şi marele premiu de 5000 de euro bani gheaţă, pe care e liber să îi cheltuiască cum vrea, dar sperăm noi, într-un mod folositor şi în nici un caz pe ceva care îngraşă. Aici, beneficiem de suportul unei superechipe de slăbit formată din nutriţionistul Mihaela Bilic, psihologul CSID Emilia Potenteu, celebrul antrenor de fitness Taufic, care îi vor supraveghea îndeaproape pe concurenţii noştri. În rest, avem în studio foate multe vedete cu care stăm de vorbă, gătim, cît mai light şi mai sănătos, cîntăm, dansăm, facem sport şi cel mai important, ne distrăm!

– Cine participă? Cine va desemna cîştigătorii?
Am anunţat telespectatorii CSID şi cititorii revistei că organizăm un program de slăbit, dar nu am anunţat premiile, nici pe cel mare, nici pe cele de consolare care vor fi primite pe parcurs. În acest fel, i-am identificat pe cei mai motivaţi să intre într-un asemenea concurs. Ideea este că nu numai ei cîştigă informaţii preţioase şi puterea de a-şi manageria mai bine kilogramele în plus, ci şi cei care îi privesc sau care le vor urmări pas cu pas evoluţia pe site-ul nostru, unde vom avea o pagină specială dedicată concursului. Echipa de specialişti despre care v-am spus împreună cu mine şi telespectatorii care intră pe site-ul nostru îi votează pe cei care merită să primească premiul şi, astfel, periodic, eliminăm cîte un concurent de la marele premiu, însă nu îl eliminăm din program. Sperăm ca, peste trei luni, să avem în studio 9 concurenţi mult mai slabi, mai fericiţi şi mai sănătoşi.

– Ce invitaţi vei avea în prima ediţie a emisiunii de sîmbătă?
În afară de faptul că îi veţi cunoaşte pe specialiştii şi pe concurenţii noştri – care sînt opt fete şi un băiat, îl veţi vedea pe năzdrăvanul Albert, băieţelul Romaniţei, care îşi va serba prima aniversare din viaţa lui chiar la noi în studio. De fapt, ambii sînt născuţi pe 3 octormbrie, deci va fi o petrecere comună. Anda Adam ne va încuraja “grăsuţele”, dar ne va face şi unele mărturisiri legate de problemele ei personale de greutate. Bineînţeles, ne va cînta şi dansa. Victor Slav îi va cîntări pe concurenţi, Taufic ne va găti, iar Andreea Bălan va veni pe post de degustător. Mihai Petre îi va învăţa pe concurenţi cîţiva paşi de salsa şi le va demonstra – unii dintre ei n-au mai dansat de ani de zile – că este foarte simplu să te mişti cu ajutorul muzicii.

Tags: