Oana Cuzino prezintă Gala „Ce se întâmplă, doctore?”

Apropo.ro / 11.10.2012, 18:40
Oana Cuzino prezintă Gala
Cu ocazia împlinirii a 7 ani de la lansare, revista Ce se întâmplă, doctore? celebrează diferența între un lucru bine făcut și unul cu adevărat extraordinar în cadrul Galei Ce se întâmplă, doctore?.

Celebrating Life – Gala Ce se întâmplă, doctore? îi sărbătorește pe cei mai buni specialiști. Pe cei care fac performanță și, în același timp, îi inspiră și pe alții să îi urmeze. Pe cei care setează în fiecare zi standardele admirației și dragostei de meserie.

Redacția revistei Ce se întâmplă, doctore? a stabilit un număr de patru categorii, fiecare cu mai multe secțiuni și nominalizări. Astfel, cititorii revistei sunt invitați să iși susțină favoriții pe gala.csid.ro. Aceștia vor fi premiați pe 31 octombrie în cadrul Galei Celebrating Life, eveniment al cărui amfitrion este Oana Cuzino, director editorial al revistei.

Categoriile sunt:

– Promovarea unui stil de viață sănătos cu secțiunile Specialiști de top și Vedete

– Implicarea în campanii sociale

– Profesioniști cu secțiunile Medici și Servicii medicale

– Campanii educaționale

Printre nominalizări se află nume celebre din showbiz-ul românesc (Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Carmen Brumă etc.), personalități de marcă din domeniul medicinei (Dr. Șerban Alexandru Brădișteanu, Prof. Univ. Dr Ioanel Sinescu etc.) și specialiști (Mihaela Bilic, Gheorghe Mencinicopschi etc.).

Partenerii Galei: Dove, Aqua Carpatica, Becel, Vavian Pharma, Max Factor, Bvlgari.

Oana Cuzino

Oana Cuzino

Ce se întâmplă, doctore? este primul brand transmedia de pe piața revistelor glossy pentru femei din România. Inspirată de cititori, telespectatori, prieteni, revista Ce se întâmplă, doctore? a pornit de la problemele reale ale oamenilor și a pus întotdeauna accent pe cele mai importante subiecte.

Cei mai valoroși specialiști din medicină și lifestyle participă alături de Oana Cuzino, directorul editorial al revistei, la evenimentele marca Ce se întâmplă, doctore?, care au devenit un punct de referință în domeniul sănătății și frumuseții.