Oana Ioniță nu vrea să se căsătorească cu tatăl fetiței sale

Apropo.ro / 19.03.2012, 14:30
Oana Ioniță nu vrea să se căsătorească cu tatăl fetiței sale
Bebelușa Oana nu crede că este momentul să se căsătorească cu bărbatul cu care are un copil. Cei doi nici nu formează un cuplu împreună.

Oana Ioniță, cunoscută lumii întregi și bebelușa Oana de pe vremea când dansa la Cronica Cârcotașilor, nu vrea să se mărite, nici în ruptul capului.

Deși Oana are o fetiță, în vârstă de 1 an și jumătate, cu David, ei nu formează un cuplu și nici nu locuiesc împreună. Oana încă mai așteaptă omul potrivit în viața ei.

Bebelușa Oana Ioniță alături de fiica ei

Bebelușa Oana Ioniță alături de fiica ei

Nu este momentul să mă căsătoresc. Eu și David (n.r. – tatăl fetiței Oanei) avem o relație de prietenie și atât. În viață lucrurile se întâmplă cu un anumit scop, iar acesta a fost de a o avea pe Isabel. Atât. Noi doi nu suntem împreună, nu formăm un cuplu. Nici nu mi-am găsit jumătatea, deocamdată nu am niciun iubit și nici nu mă interesează să am pe cineva în viața mea”, a declarat „bebelușa” Oana, pentru revista VIP.

Nașterea micuței a avut loc la o clinică privată, în Spania, locul de origine al tatălui fetiței. Încă de la naștere, Oana nu era foarte convinsă în privința căsătoriei, pentru că în viziunea ei nu actele sunt cele care țin doi oameni împreună.

Dacă în plan sentimental lucrurile sunt bine stabilite, pe plan profesional Oana Ioniță se ocupă de propria ei afacere – o sală de dans.

„Momentan vreau ca afacerea mea să se dezvolte, iar dansurile pe care le predau să fie la nivelul celor predate în sălile de top din afară”, a declarat Oana Ioniță pentru revista VIP.