Oana Ioniță, primul pictorial împreună cu fetița ei, Isabel

De: Dragos Tanase / 26.11.2012, 17:00
Oana Ioniță, primul pictorial împreună cu fetița ei, Isabel
Este energică, pozitivă, are un tonus excelent, iar în luna Sărbătorilor, oferă fanilor săi și cititorilor revistei "Ce se întâmplă, doctore?" un cadou special: primul pictorial împreună cu fetița ei, Isabel. Este despre Oana Ioniță, una dintre concurentele de la "Dansez pentru tine", care a slăbit 7 kilograme de când a intrat în competiție.

„Ședința foto a fost o premieră pentru amândouă. Până s-a acomodat cu echipa, Isabel a fost puțin timidă și a stat numai la mine în brațe să verifice dacă machiajul și părul sunt cum trebuie. Este stilistul meu de încredere și chiar dacă este atât de mică îi place să stea toată ziua cu nasul prin fardurile mele, merge deja pe tocuri și îi plac ținutele asortate corect. Eu, spre deosebire de ea, eram atrasă de tehnică și mecanică” mărturisește Oana Ioniță în numărul de decembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”.

Pentru că se apropie Sărbătorile, trucurile de machiaj și cele de slăbire sunt binevenite în această perioadă, pentru un look de invidiat. Astfel, cititoarele revistei pot descoperi 3 machiaje speciale pe care le-a încercat Adela Popescu, „De sărbători o să mă gândesc la niște ținute de scenă pentru că Revelionul mă va prinde cântând. |nsă celor mai leneșe și comode, le recomand să-și pună o ținută cât mai frumoasă, măcar pentru fotografiile pe care le vor face și pe care le voi privi cu plăcere peste ani”, este urarea Adelei pentru reprezentantele sexului frumos la final de an.

www.csid.ro

www.csid.ro

Iar pentru ca vestimentația de Sărbători să le vină ca turnată, cititoarele pot apela la sfaturile în materie de alimentație ale Oanei Cuzino. „Pentru dieta zilnică, ar trebui să vă orientați către proteinele sărace în calorii, precum produsele din carne de pește sau pasăre (găină, curcan, rață). Cantitativ, acestea trebuie să depășească jumătate de farfurie, iar pentru aportul de vitamine, fibre, oligoelemnete și minerale, putem alege câteva legume, în raport de 30-35 % din farfurie”-sunt doar câteva dintre recomandările Oanei Cuzino pentru luna decembrie.

În ceea ce privește menținerea stării de sănătate și prevenirea îmbolnăvirilor, din numărul de decembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, cititorii pot afla care este topul simptomelor pe care nu trebuie să le neglijeze niciodată, regulile consumului corect de calciu și cum pot combate disconfortul gastric care apare în cazul abuzurilor alimentare din perioada Crăciunului.