Oana Ionita: „Toni Tecuceanu a fost cel mai bun profesor al meu”

De: Pandaru Alin Daniel / 27.09.2011, 10:00
Oana Ionita:
Dupa ce s-a transformat intr-o mamica serioasa, fosta bebelusa de la "Cronica Carcotasilor" vrea sa puna in aplicare tot ce a invatat de la profesorul Toni Tecuceanu.

Oana Ionita isi doreste sa urmeze cursurile Facultatii de Teatru, dar timpul nu-i permite acest lucru. Ea a declarat intr-un interviu acordat Showbiz.ro ca a invatat foarte multe de la fostul ei coleg, Toni Tecuceanu, pe vremea cand lucrau la scenetele „Cronicii”.

Showbiz: Oana, dupa ce ai cochetat cu actoria in scenetele de la „Cronica Carcotasilor”, ti-ar placea sa joci si intr-un film? Te atrage cinematografia?

Oana Ionita: Pe langa rolurile pe care le-am interpretat in scenetele de la „Cronica Carcotasilor”, «scoala» de actorie mi-am facut-o pe scena Operei Nationale si a Teatrului National, in music-hall-ul „Chicago”. Colegul Toni Tecuceanu a fost cel mai bun profesor de actorie al meu. El era cel care ma sfatuia la fiecare emisiune cum sa interpretez personajele. Mi-as dori sa fiu studenta a Facultatii de Teatru si Film, dar din pacate nu am timp.

Showbiz: Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o vreodata?

Oana Ionita: S-a intamplat la „Cronica”, atunci cand, din dorinta actoriceasca de a mai adauga ceva la text, am spus o fraza care nu-si avea rostul. Misu m-a privit intr-un anumit fel si atunci mi-am dat seama ca am comis-o. Pentru el textul emisiunii este ca o lege, ce trebuie respectata intocmai.

Citeste interviul complet cu Oana Ionita, pe Showbiz.ro