Oana Mareș este însărcinată în trei luni

De: Mia Nicolescu / 02.02.2012, 09:30
La șapte luni de la divorțul de Augustin Viziru, Oana Mareș se pregătește să devină mămică cu cel care i-a fost amant, actual iubit.

În luna iulie a anului trecut, Oana Mareș a divorțat de Augustin Viziru după o poveste de dragoste ce a durat mai bine de 9 ani. Relația lor se stricase de ceva vreme, ei recunoscând într-un interviu acordat că se certau foarte des și că, la nervi, aruncau cu ce nimereau.

Cu două luni înainte de a se pronunța divorțul, Oana s-a cuplat cu Dragoș Săbăreanu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, și s-au mutat imediat împreună, în apartamentul lui.

Acum cei doi se pregătesc să devină părinți și să-și oficializeze relația înainte să se nască copilul: „Confirm că sunt însărcinată, dar mai multe vorbim după ce trec de primul trimestru”.

Oana Mares si Dragos Sabareanu

Oana Mareș, radiază de fericire in brațele lui Dragoș

Au stabilit să se căsătorească înainte de nașterea bebelușului, respectiv la începutul verii. Nu vor să facă o nuntă în secret, dar vor ca invitații să fie aleși pe sprânceană. Practic, să fie un eveniment frumos, unde invitații să fie doar familiile celor doi, prieteni și colegi apropiați”, au declarat surse apropiate cuplului.

„Știu că cei doi vor foarte mult să aibă un băiețel pe care să îl cheme Nicolai. Este numele preferat al Oanei„, susțin aceleași surse.

Oana Mares si Dragos Sabareanu

Oana Mareș și Dragoș Săbăreanu formează un cuplu minunat

Dragoș Săbăreanu, viitorul soț al prezentatoarei tv, este patron la firma „Glassworks SRL” și mai are o fetiță, dintr-o căsnicie anterioară, cu care Oana se înțelege foarte bine.