Oana Pellea, despre ultima apariţie publică a Stelei Popescu: „Începuse să moară în faţa lor”

De: Cristiana Trifu / 24.11.2017, 10:02
Oana Pellea, despre ultima apariţie publică a Stelei Popescu: „Începuse să moară în faţa lor”
Stela Popescu a fost găsită decedată joi, de către fiica sa adoptivă, în locuinţa sa din Capitală. Medicii SMURD chemaţi de urgenţă nu au mai putut decât să constate decesul şi au declarat că artista murise de câteva ore, din cauza unui stop cardiorespirator.
 
Oana Pellea i-a adus un omagiu emoţionant Stelei Popescu, pe care o numeşte „o minunată actriţă. Un om de mare valoare, cu o putere de muncă excepţională, un talent nativ extraordinar dublat de o disciplină exemplară.”
 
Actriţa Oana Pellea s-a declarat siderată de faptul că nicio persoană din public, de la ultima apariţie a Stelei Popescu, cu doar două zile înainte să moară, nu a remarcat faptul că actriţa dădea semnele unui accident vascular.
 
„Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s a retras, s a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s a imbracat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat o cu atentie…pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii”, a scris Oana Pellea pe Facebook.