Oana Pellea va fi „Cu un pas inaintea” vrajitorului din Oz

De: Dragos Tanase / 11.12.2007, 16:27
Oana Pellea va fi
Actrita Oana Pellea il interpreteaza pe Vrajitorul din Oz, in episodul din 13 decembrie al serialului "Cu un pas inainte", de la Pro TV.

Actrita Oana Pellea il interpreteaza pe vrajitorul din Oz intr-o piesa de teatru inedita, regizata de tanarul Cristi Hogas.

Momentul poate fi urmarit in cadrul episodului din 13 decembrie, al serialului “Cu un pas inainte”, difuzat la Pro Tv in fiecare joi de la orele 23:15, cand studentii Academiei Carmen Caragiu fac schimb de roluri cu profesorii.

In postura de profesor, Matei, personajul interpretat de Cristi Hogas, trebuie sa regizeze primul spectacol din viata sa, asa ca el propune sa puna in scena piesa Vrajitorul din Oz. Directoarea scolii, Carmen Cargiu (Oana Pellea), primeste rolul vrajitorului si joaca in spectacol alaturi de ceilalti profesori ai academiei.

Astfel, actorul Razvan Vasilescu (Radu Tomozei) apare in rolul Omului de tinichea, Cristi Iacob (Cristi Romanescu) il interpreteaza pe Omul de paie, iar Ioana Macarie (Diana Mihai) joaca rolul lui Dorothy.

Din pacate, Matei nu poate sa ramana pana la finalul repetitiilor deoarece afla ca tatal lui a disparut asa ca este nevoit sa plece in Delta Dunarii sa-l caute.

Prietena lui, Olivia (Crina Semciuc), fuge de la scoala dupa Matei pentru ca vrea sa il ajute si sa nu il lase singur in astfel de momente. Aceasta experienta ii apropie foarte mult pe cei doi care se saruta, iar Olivia ii marturiseste sincer lui Matei ca il iubeste.

Dupa ce, inca de la inceput, a incercat sa saboteze repetitiile piesei, Vera Maier (Elvira Deatcu) ramane sa se ocupe de toate detaliile spectacolului dupa plecarea lui Matei.

Piesa iese foarte bine. iar Matei este felicitat de toti colegii sai pentru succesul proiectului.