Oana Radu, Dr. Mako şi Pacha Man au lansat single-ul „Ea a fost prima”

Apropo.ro / 03.02.2015, 11:00
Oana Radu, Dr. Mako şi Pacha Man au lansat single-ul
După succesul răsunător al hit-ului "Tu" (peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube), Oana Radu revine cu single-ul "Ea a fost prima", în colaborare cu Dr. Mako şi Pacha Man.

este o piesă la care am muncit foarte mult şi care sper să ajungă la inimile ascultătorilor. Pentru această melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisă prin ochii unui artist şi care foloseşte termeni specifici domeniului în care acesta activează. Vreau să mulţumesc pentru susţinere Cat Music şi Voices Media, producătorilor muzicali Dr. Mako şi Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip şi, nu în ultimul rând, managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist)”, declară Oana Radu.

„De fiecare dată când încep o producţie nouă mă simt ca un sculptor aflat în faţa unui bloc de marmură, din care trebuie să scoată o siluetă perfectă; în limbajul industriei muzicale, această siluetă poartă numele de HIT”, declară Dr. Mako.

Piesa „Ea a fost prima” este compusă de Oana Radu, alături de Dr. Mako şi Pacha Man, iar videoclipul este regizat de Ioana Gomoi şi a fost filmat în Teatrul Naţional din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova, dar şi într-un restaurant din Bucureşti.

„Anul 2014 a fost un an incredibil pentru mine, din toate punctele de vedere: doua nominalizări la Romanian Music Awards, numeroase difuzări la posturile de radio şi Tv autohtone, zeci de concerte şi apariţii Tv. Dacă adăugăm şi faptul că a fost pe locul 1 în topurile radiourilor de la noi, atunci pot să mă consider norocoasă, dar şi împlinită din punct de vedere artistic.Tocmai de aceea am considerat că e timpul să lansez un nou single, alături de aceiaşi oameni cu care am lucrat pentru piesa ”, adaugă Oana.