Oana Radu, mărturisire despre mama ei. ”A făcut o criză”

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 12:51
Oana Radu, mărturisire despre mama ei. ”A făcut o criză”
Îndrăgita cântăreaţă Oana Radu, care împreună cu chef Nicolai Tand prezintă cea mai mondenă emisine culinară - ”Star Chef”- difuzată în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, îşi aminteşte în cadrul show-ului momente din adolescenţa sa, despre care spune că nu se compară cu cea a noii generaţii.

Nicolai Tand şi Oana Radu îi au ca invitaţi, duminica aceasta, pe Ileana Şipoteanu, care formează o echipă cu Ionuţ Dulgheriu, şi pe Elisabeta Turcu împreună cu soţul ei. Cele două echipe se întrec în cele mai delicioase reţete, dar şi în dezvăluiri despre viaţa personală şi cea de artist.

Discutând cu invitaţii despre noua generaţie, dar şi despre provocările şi pericolele la care aceasta este supusă, Oana Radu mărturiseşte că situaţia s-a schimbat mult de pe vremea când ea însăşi era adolescentă.

”Când eu am mers pentru prima dată în club, la 16 ani, mama a făcut o adevărată criză. Este mereu un conflict între generaţii, dar erau oamenii altfel şi parcă nu ţi-era teamă să ieşi noaptea pe stradă”, spune Oana Radu, în cadrul emisiunii Star Chef, de la Antena Stars.

”Eu am gestionat destul de bine perioada de adolescenţă a fiicei mele. Este un copil încăpăţânat dar am avut multă răbdare cu ea şi am fost înţelegătoare şi răbdătoare, inclusiv cu ieşirile ei în club”, mărturiseşte la rândul ei cântăreaţa Ileana Şipoteanu.

Despre provocările din viaţa lor, dar şi despre preparatele culinare pe care le adoră, Nicolai Tand şi Oana Radu, împreună cu invitaţii lor, vorbesc duminică, de la ora 18.45, în cadrul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars.

Secondate şi supervizate de chef Nicolai Tand, două vedete pregătesc, în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, în cadrul unei competiţii condimentate cu replici piperate,  specialitatea casei lor. Pe de altă parte,  Oana Radu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reuşind astfel să  le”stoarcă” de secrete.