Oana Roman a născut primul ei copil

Apropo.ro / 21.02.2014, 12:30
Oana Roman a născut primul ei copil
Oana Roman a născut o fetiță, pe care o va boteza Maria Isabela. Potrivit unor apropiati, fetița a cântărit 2,340 Kg, are 45 de cm și a primit nota 10 la naștere.

Oana Roman si sotul ei, Marius au ajuns, in acesata dimineata, la Spitalul Sanador din Capitala, unde vedeta de televiziune urma sa aduca pe lume o fetita, in urma unei operatii de cezariana. Cu putin timp in urma, vedeta a intrat in sala de operatie, unde a fost supusa operatiei de cezariana.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Surse din apropierea Oanei au dezvaluit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca interventia chirurgicala a decurs excelent, iar bebelusul este perfect sanatos.

Atat fetita cat si mamica se simt bine. Oana se odihneste acum, dupa cezariana, iar bebelusul a fost luat de asistente pentru a i se face baita obligatorie de dupa nastere si masuratorile de rigoare.

„Multumesc din suflet pentru multele mii de mesaje primite! N am cuvinte sa va spun cat de mult va multumesc tuturor! Urarile si rugaciunile voastre inseamna enorm pentru mine! N am crezut niciodata ca exista atatia oameni care ma sustin sincer si atat de frumos! In ciuda celor care mai vorbesc urat, sau ma jignesc, cei care ma sustin sunt atat de multi incat ceilalti nu mai conteaza! Maine e o zi mare pentru mine si stiu ca voi fi mai puternica si pentru ca sunteti atat de multi alaturi de mine! Va multumesc inca o data si Doamne ajuta!”, scria Oana pe contul ei de Facebook înaintea celui mai frumos eveniment din viața ei.