Oana Roman: „Când aș fi putut să mă căsătoresc, nu am făcut-o”

Apropo.ro / 24.10.2012, 14:00
Oana Roman:
Oana Roman așteaptă momentul și omul potrivit pentru a-și întemeia o familie.

Oana Roman a vorbit despre noul ei proiect, la Kanal D, dar și despre ce își dorește în plan personal, pe viitor.

Oana Roman prezintă show-ul „Drept la țintă”, în locul lui Mădălin Ionescu.

Visul meu de a face televiziune la cel mai serios mod se împlinește, iar asta mă bucură enorm. Recunosc, mă gândeam la Kanal D ca la o opțiune pentru viitor, este televiziune tânără și care s-a dezvoltat extraordinar de repede. Nu mă așteptam ca o astfel de colaborare să se concretizeze atât de repede, dar se pare că cineva acolo sus mă iubește„, spune Oana pentru protvmagazin.ro.

De showbiz se detașează, așa cum și-a dorit, prin lipsa timpului liber.

Ritmul alert de muncă nu-mi va mai permite să ies foarte des la evenimente mondene, ajutându-mă astfel să-mi păstrez viața privată departe de ochii curioșilor„, mai spune Oana.

Pe plan personal, Oana mărturisește că își dorește un copil: „Copilul apare în viața unei femei atunci când trebuie, este un dar de la Dumnezeu. Nu-mi fac planuri, cred că toate vin la timpul lor. Ca orice femeie, îmi doresc un copil, însă aștept să apară atunci când va fi timpul, probabil mă va lua prin surprindere ca toate lucrurile importante care mi s-au întâmplat în viață„, mai declară Oana Roman.

Oana nu are acum o relație, însă se gândește la căsătorie, deși nu se vede mireasă: „M-am gândit de multe ori la căsătorie, dar nu m-am visat neapărat mireasă. Nu am visat prințul pe cal alb, mi se pare un clișeu. Atunci când aș fi putut să mă căsătoresc, nu am făcut-o, așa a fost să fie”.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Oana Roman, pe protvmagazin.ro