Oana Roman despre Ice Bucket Challenge

Apropo.ro / 26.08.2014, 11:21
Oana Roman despre Ice Bucket Challenge
Oana Roman atrage şi ea atenţia asupra cauzei principale a fenomenului Ice Bucket Challenge. Replica sa este extrem de dură.

Foarte multe vedete din România au ales să se alăture campaniei Ice Bucket Challenge turnându-şi apă cu gheaţă în cap. Toţi s-au şi filmat, pentru a demonstra că au dus la capăt provocarea primită de la alte celebrităţi, colegi sau prieteni.

Oana Roman menţionează că nu gestul este cel care ajută cauzei, ci donaţiile făcute către ALS.

„Mulţi sunt cei care-şi toarnă apa în cap, fără să aibă habar ce e cu această campanie si mai ales fără să doneze nimic. Eu i-aş provoca pe toţi să arate public că au donat, aşa cum tot public şi-au turnat apă doar aşa pt. că au auzit că e la modă! Ps. Să arate că au donat înainte sau imediat după ce şi-au turnat apă! Şi dacă n-au făcut-o… să fie ruşinea lor şi drept pedeapsă să citească o carte scrisă de Stephen Hawking despre care sunt sigură ca majoritatea n-au auzit si nu ştiu cine e şi cu ce se ocupă!”, a scris Oana, pe Facebook.

Acceptarea provocării de a-ţi turna apă cu gheaţă în cap are şi o latură amuzantă, dar dincolo de acest lucru se poate întâmpla ca organismul să aibă grav de suferit. Un astfel de gest, considerat banal de unii, poate fi fatal.