Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare: „La nuntă nu am avut rochia pe care mi-am dorit-o!”

Apropo.ro / 16.07.2018, 11:37
Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare: „La nuntă nu am avut rochia pe care mi-am dorit-o!”
Oana Roman este invitata Oanei Turcu, în această duminică, de la 15:45, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars. Vedeta se întoarce la emisiune, după patru ani, iar momentul este şi mai special deoarece se împlinesc, de asemenea, patru ani de la căsătoria sa cu Mircea Elisei.

Aceasta povesteşte în cadrul acestei ediţii despre petrecerea făcută la patru ani de la căsătorie:

„Anul ăsta ne-am hotărât să facem ceva mai special, deoarece momentul nunţii şi al botezului au fost la o perioadă foarte scurtă după ce eu avusesem câteva intervenţii chirurgicale foarte grele. De la ultima ieşisem din spital la mai puţin de o lună până la momentul la care urma să fie nunta. Nu am fost în cea mai bună formă şi am rămas cu nişte mici frustrări legate de acel eveniment. Voiam să facem la cinci ani, dar s-a nimerit cu faptul că în ziua de 15, prietena mea, s-a hotărât să facă inaugurarea unui local pe care îl deţine, şi am zis că dacă face inaugurarea să facă şi o petrecere.”

Oana Roman vorbeşte şi despre rochia la care a visat pe care a reuşit să o aibă la petrecere:
„La nuntă nu am avut rochia pe care mi-am dorit-o, pentru că a fost pe repede înainte. Acum am zis că am posibilitatea să îmi fac rochia la care am visat. Prietenele mele, de la o casă de modă m-au ajutat: mi-am ales materialele, modelul şi a ieşit exact aşa cum mi-am dorit. Şi asta a fost bucuria mea cea mare.”
Mai multe despre petrecere, dar şi despre viaţa relativ grea a vedetei, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15:45, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.