Oana Roman. Drept la…coafor!

Apropo.ro / 02.03.2013, 13:00
Oana Roman. Drept la...coafor!
Oana Roman, prezentatoarea emisiunii “Drept la Ţintă”, le-a făcut o surpriză fanelor care lucrează la un salon de înfrumuseţare din centrul Bucureştiului.

Însoţită de o echipă a emisiunii „Draga mea prietenă”, vedeta Kanal D le-a dus domnişoarelor cadouri, a stat la poveşti, a dat autografe şi pentru câteva ore a încercat să intre în rolul unei coafeze.

Oana Roman

„M-am bucurat să constat că sute de oameni s-au înscris pe imiplace.kanald.ro şi au cerut să se întâlnească pentru câteva ore cu vedetele Kanal D. Astăzi am mers la un salon de înfrumuseţare, acolo unde fetele angajate m-au primit cu mare drag. Şi pentru că am vrut să văd cum este să fii coafeza pentru câteva ore, am aranjat o clientă venită la salon. Mă bucur că a avut curajul să se lase pe mâinile mele, asta deşi nu am experienţă în acest domeniu şi sigur nu aş putea lucra ca un profesionist. I-am făcut o coafură care se poartă foarte mult anul acesta, o împletitură strânsă la spate.”, ne-a spus Oana. Judecând după reacţiile clientei, Oana a făcut o alegere potrivită. „Este exact ceea ce-mi place, mă reprezintă în totalitate şi, în plus, este o coafură în tendinţe”, a spus aceasta.