Oana Roman, emoții mari pentru cununia civilă

Apropo.ro / 15.01.2014, 14:30
Oana Roman, emoții mari pentru cununia civilă
Oana Roman se va căsători civil cu iubitul ei Marius Elisei, la Primăria Sectorului 2 din Capitală, miercuri, 15 ianuarie 2014.

Oana Roman este extrem de emoționată de ziua în care va deveni pentru prima dată soție. Ea își va uni destinul cu cel care i-a dăruit și primul copil – o fetiță.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Oana a ținut să împărtășească acest minunat eveniment cu prietenii săi de pe Facebook. Ea va purta o ținută creată de Răzvan Ciobanu, iar Marius va purta un costum marca Adina Buzatu.

Miercuri este ziua cea mare, ziua în care voi spune DA! Azi, cu emoții am făcut ultimele pregătiri pentru cununia noastră! Vreau să mulțumesc lui Răzvan Ciobanu pentru rochia superbă pe care mi-a făcut o, Adinei Buzatu pentru ținuta pe care i-a ales-o lui Marius, lui Laurent Tourette pentru coafura pe care mi-a pregătit-o, celor de la restaurantul Sofa pentru tot ajutorul privind meniul și masa pe care o vom lua cu părinții și nașii, și prietenei mele de suflet care mi-a făcut un tort surpriză! Mâine fom fi foarte emotionați și sper ca totul să iasă perfect! Doamne Ajută!„, a scris Oana pe Facebook.