Oana Roman, fericită și împlinită alături de noua iubire

Apropo.ro / 11.04.2013, 09:53
Oana Roman, fericită și împlinită alături de noua iubire
Oana Roman are un nou iubit, Marius, pe care l-a întâlnit pe internet. Oana "este cea mai mare avere" a lui Marius!

Oana Roman se iubește de trei luni cu tânărul Marius. S-au întâlnit la locul de muncă, s-au cunoscut pe Facebook și de la prima întâlnire sunt nedespărțiți.

Oana este în culmea fericirii de când l-a întâlnit pe Marius, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Marius, din ziua în care ne-am cunoscut cu adevărat, îmi face în fiecare zi, de mai multe ori, declarații de dragoste. Viața lângă el e o minune continuă și mi-a făcut cele mai frumoase și mai sincere declarații de dragoste pe care le-am primit vreodată. A trebuit să aștept 37 de ani pentru a primi în dar de la Dumnezeu o iubire absolută și un bărbat pe care și l-ar dori orice femeie. De când mă trezesc până când adormim unul în brațele celuilalt mă copleșește cu iubire, cu gesturi frumoase și simt în fiecare secundă că sunt iubită. Cred că cea mai impresionantă declarație pe care mi-a făcut-o a fost când mi-a zis că mă iubește mai mult decât orice pe lume și că sunt averea lui cea mai mare”, a declarat vedeta pentru Wowbiz.

Oana Roman si Marius

Având în vedere că până acum relația noastră nu a fost publică, nu îmi dau seama încă ce înseamană să trăiești lângă o presoană publică. Pentru mine Oana e iubita mea, nu este Oana Roman persoana publică pe care o știe toată lumea. Probabil că începând de azi lucrurile se vor schimba , dar cu siguranță iubirea ce i-o port și relația noastră nu se va schimba nicicum. În momentul în care am decis să trăiesc lângă ea mi-am asumat orice risc, pentru că eu cred că iubirea noastră este mai presus ca orice„, a declarat Marius.

Citește mai multe detalii despre noua relație a Oanei Roman, pe Showbiz.ro