Oana Roman gusta Sasha&Digweed

De: Manuela Stoicescu / 22.12.2007, 21:06
Oana Roman gusta Sasha&Digweed
Printre "nobilii" degustatori de muzica electronica s-a numarat si Oana, care ratacea singurica printre mesele din jurul ringului.

Vineri, 21 decembrie, Kristal Glam Club a gazduit ultima mare petrecere a sezonului inainte de revelion. Sasha si John Digweed, aflati pentru a treia oara in Romania, au reusit sa stranga un public mai numeros decat la toate evenimentele anterioare. In ciuda unei taxe aproape exorbitante la intrarea in club (200 RON), sute de oameni s-au inghesuit pe ringul de dans si pe cele cateva canapele de pe holul reamenajat pentru a-i auzi pe cei doi, clasati printre primele pozitii ale topului celor mai buni dj ai lumii.

Printre "nobilii" degustatori de muzica electronica s-a numarat si Oana Roman, mezina fostului premier, ratacind singurica in preajma meselor din jurul ringului. Desi nu arata deosebit de incantata de ritmurile puternice de progressive house, Oana parea hotarata sa se distreze "on her own", demonstrandu-si independenta si gustul pentru petrecerile pe masura ei, pe care le are capitala de oferit.