Oana Roman: „Nu mai vreau să aud de presă”

Apropo.ro / 24.09.2012, 17:00
Oana Roman:
Oana Roman vrea să se retragă din peisajul monden, argumentând că este sătulă de răutățile presei.

Oana Roman se simte hărțuită de presa autohtonă și este decisă să nu mai dea interviuri, să nu mai apară prin emisiuni și nu mai vrea să facă parte din showbiz-ul românesc.

Din această cauză, Oana preferă vacanțele peste hotare, acolo unde poate sta liniștită la soare, fără ca paparazzi să fie pe urmele ei.

Nu prefer litoralul românesc pentru vacanțe deoarece vreau să fiu liniștită, să pot merge la plajă și pe stradă fără să mă cunoască cineva, or, asta, în România, pentru mine este imposibil„, spune Oana Roman pentru Ring.

Pentru Oana, 36 de ani, televiziunea a fost un hobby temporar, un vis pe care a devenit realitate. Nu are proiecte tv în prezent, dar nici nu le-ar spune nu dacă s-ar ivi unele interesante.

La mine, schimbările sunt, poate, mai frecvente pentru că sunt foarte activă și nu vreau să mă plafonez într-un loc. După ce mi-am atins obiectivele, merg mai departe către alte provocări. Vreau mereu să fac mai mult, mai bine și, pentru mine, viața profesională a fost mereu o provocare„, mai spune Oana.

În ce privește viața de showbiz, Oana Roman site uneori că trebuie să evadeze, sătulă fiind de presa răutăcioasă.

Am din ce în ce mai des momente în care îmi doresc să evadez departe de toți. Îmi închid uneori telefonul o zi, două și stau doar cu mine… Alteori chiar plec din țară sau în locuri unde nu mă cunoaște nimeni. Astfel îmi încarc bateriile„, a mai adăugat Oana Roman.

Este ultimul interviu pe care l-am dat! Nu mai vreau să aud niciodată de presă!„, a încheiat Oana Roman.