Oana Roman se revoltă: „Să înghit înjurături, minciuni inimaginabile”

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 13:41
Oana Roman se revoltă: „Să înghit înjurături, minciuni inimaginabile”
Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, şi a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiţă, Maria Isabela.

Oana Roman a făcut o declaraţie neaşteptată pe reţelele de socializare. Ea a vorbit despre educaţia pe care a primit-o, dar şi despre cum îşi propune să treacă peste orice obstacol, indiferent ce s-ar spune despre ea.

„Parintii mei m au invatat acasa sa fiu buna, corecta, onesta, demna, sa mi pastrez onoarea si sa merg mereu cu capul sus, sa nu fac vreodata ceva de care sa mi fie rusine, sa iubesc oamenii, sa pretuiesc prietenii , sa invat, sa muncesc, sa reusesc prin forte proprii si sa dau mereu tot ce i mai bun din mine,,,,,apoi am invatat sa cred in Dumnezeu, sa mi las viata, in momentele cele mai grele , in mainile Lui, sa fiu smerita si generoasa si sa accept viata asa cum e. astfel am reusit sa le duc pe toate, sa raman cu capul sus, sa inghit injuraturi, delatiuni publice , minciuni inimaginabile despre viata, persoana si familia mea, am reusit sa mi fac un drum desi a fost greu, si a presupus multa osteneala, si ma lupt in continuare sa merg pe acelasi drum, cu aceleasi atribute, acelasi crez si aceeasi demnitate. Si oricat, oricine incearca sa mi schimbe acest drum , sa inteleaga ca nu ma las si nu ma schimb, si nu capitulez.”