Oana Roman:”Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni”

De: Cristiana Trifu / 30.03.2018, 14:16
Oana Roman:”Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni”
Oana Roman, care este o mare iubitoare de animale, este gazdă în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaş, la Antena Stars. Andra merge de această dată acasă la Oana Roman, pentru a vorbi despre pasiunea lor comună, căţeii.

Oana are în prezent un căţel pe nume Bubble, pe care ea şi familia ei îl iubesc foarte mult. Acesta nu este însă primul animal de care Oana Roman este foarte ataşată, ea are o întreagă istorie legată de minunaţii patrupezi.

”Eu mi-am dorit un câine dintotdeauna. Cât am stat la bloc, înainte de Revoluţie,  mama nu a vrut să am un animal. Poate singurul avantaj pe care l-am avut când ne-am mutat la casă, ăsta a fost, că am putut să-mi iau un câine. Spun că ăsta a fost singurul avantaj pentru că mie nu mi-a plăcut deloc că ne-am mutat, mă simţeam foarte singură, fără prieteni.  Perioada de după Revoluţie a fost una foarte grea pentru mine, eu nu mai aveam prieteni, eram ruptă de lume şi ai mei aveau foarte multă treabă.  Aşa că am fost foarte bucuroasă când mama m-a lăsat să-mi iau un câine”, mărturiseşte Oana Roman.

Despre perioadele dificile din viaţa ei, dar şi despre dragostea pe care atât ea, cât şi fetiţa şi soţul ei le-o poartă lui Bubble, Oana Roman vorbeşte la Antena Stars, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”. Alături de Oana se află atât micuţa Isabela, cât şi soţul ei Marius.