Oana Tache, de la MTV EMA la cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriilor digitale: „Websummit”

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 12:47
Oana Tache, de la MTV EMA la cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriilor digitale: „Websummit”
S-a întâlnit cu unii dintre cei mai importanţi artişti ai industriei muzicale la Bilbao, în Spania. A stat de vorbă cu ei în culise şi s-a bucurat de atmosfera unică şi efervescentă a celebrelor premii MTV Europe Music Awards (MTV EMA). De aici s-a îndreptat spre Lisabona, unde a participat la cel mai important eveniment din Europa, dedicat industriilor digitale: „Websummit” şi unde a dat şi interviuri pentru publicaţii internaţionale de digital marketing.

Oana Tache, singura reprezentantă a României din grupul creatorilor de conţinut digital la nivel internaţional, a primit cu mare bucurie invitaţia organizatorilor MTV EMA de a fi prezentă la Bilbao. Experienţa, după cum o descrie Oana, a fost cu adevărat unică, mai ales că în acest an ea a avut acces extins în toate zonele importante ale evenimentului. În backstage, Oana i-a întâlnit pe David Guetta şi Bebe Rexha „într-un moment care sigur anunţă o colaborare viitoare”, după cum spune ea şi „am povestit cu Jason Derulo despre începuturile lui ca artist”.

 

Totul a devenit un adevărat maraton începând cu ceremonia covorului roşu, de fapt roz, în acest an, trecând prin cocktail parties, secret parties, un concert MTV WORLD STAGE LIVE cu MUSE şi terminând cu show-ul în sine care, după cum apreciază Oana, a fost impresionant din punct de vedere al organizării, al sound-ului, al scenotehnicii şi al interpretării artistice.

„Inclusiv after party-ul privat la care am petrecut cot la cot cu întreaga echipă MTV şi vedetele a fost spectaculos. Premiile MTV sunt mai mult decât un show în care sunt decernate trofee. Premiile MTV Europe Music Awards sunt o experienţă, iar dacă ajungi în backstage ai ocazia să vezi, să simţi, să trăieşti vibraţia cot la cot cu artiştii, cu organizatorii, cu presa şi cu fanii MTV din toate colţurile lumii. Şi este absolut fantastic! Am avut onoarea să ajung cu www.oanatache.ro chiar în primul rând şi sa stau la poveşti cu vedetele şi artiştii câştigători”, povesteşte vedeta.

Oana este foarte mândră de cum a crescut blogul ei şi mai ales de faptul că este „o realizare imensă faptul că acesta a devenit o platformă de interes internaţional şi, totodată, că sunt căutată pentru experienţa şi capacitatea de a crea şi dezvolta atât conţinut, cât şi concepte şi strategii de promovare pentru brand-uri premium internaţionale.”

Cu scop perfecţionării în acest domeniu, imediat după MTV EMA, Oana a plecat din Spania în Portugalia pentru a participa la Websummit, cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriilor digitale, Tech, Artificial Intelligence, Augmented Reality, IT. „Am fost invitată în acest hub internaţional ca digital marketing consultant să asist la conferinţe, să mă conectez cu specialiştii în domeniu şi să vin acasă, în România, cu idei inovatoare de conţinut, de marketing creativ, paid advertising şi digital new strategy”, adaugă ea, după o săptămână intensă de evenimente, întâlniri şi multe, multe informaţii noi.