Oana Tache – Miresele au aripi la MTV

Apropo.ro / 30.03.2009, 00:00
Oana Tache - Miresele au aripi la MTV
La MTV Dance Floor Chart, Oana Tache s-a decis să întîmpine primăvara cu filmări “extravagante”. Aşa că s-a făcut mireasă şi ne-a adus cele mai tari videoclipuri din curtea bisericii, săptămîna aceasta va deveni samurai şi imediat ce vremea se va încălzi, va prezenta din stradă, în chip de... eschimos.

Prezentatoarea MTV Dance Floor Chart crede că şi-a ales cea mai potrivită rochie de mireasă ca să prezinte ultimele hituri: pantaloni negri, aripi albe, voal, cizme de cauciuc şi geacă de motor. Iar pe The Model, DJ-ul care mixează doar îmbrăcat în costum, l-a ales de “soţ”. “În felul acesta, încercăm să ieşim din tiparul în care toate piesele noi de pe piaţă sînt prezentate cu ajutorul unui DJ sau al unor artişti dintr-un studio de televiziune”.

După ce s-a “deghizat” în mireasă, Oana Tache va intra în pielea unui samurai, dar nu doar de dragul imaginii, ci şi ca să introducă publicului MTV o nouă cultură. “Astfel, telespectatorii pot să afle în cel mai plăcut mod o mulţime de informaţii despre diverse civilizaţii şi culturi, alături de clasamentul celor mai noi piese dance”.

Şi în chip de aviatoare

În afară de MTV Dance Floor Chart, prezentatoarea de doar 22 de ani poate fi auzită şi pe ProFM Dance, la emisiunea “Dance Your Way”, iar planurile ei profesionale nu se opresc aici.

După ce a avut rolul şocant al Iuliei Stamate în serialul ”Doctori de mame” de la Acasă TV, Oana Tache şi-ar dori să devină actriţă şi cu diplomă, aşa că în toamnă intenţionează să dea la Teatru. Şi chiar dacă pare să nu mai aibă timp de nimic în afară de MTV şi ProFM Dance, surpriză! În week­enduri, urmează un curs de meteorologie şi în iunie va încerca zborul cu paraşuta. “Anul trecut, am zburat cu motodeltaplanul, iar în vară o să încerc şi avionul de zbor uşor”.

Dance Floor Chart – vineri, 22.00, MTV