Oana Tache – Regina weekend-ului la ProFM Dance

Apropo.ro / 14.01.2008, 00:00
Oana Tache - Regina weekend-ului la ProFM Dance
O ştim de cînd era puştoaică, de la Abracadabra. Am mai văzut-o apoi la “Şcoala vedetelor”, iar din 1 decembrie 2007, a schimbat macazul şi a început să dea tonul distracţiei la ProFM Dance. În fiecare vineri, sîmbătă şi duminică, de la 17.00 la 21.00, intră în legătură cu toţi amatorii de distracţie la emisiunea “Party Guide” şi îi direcţionează către cele mai hot party-uri!

Oana Tache avea 5 ani cînd a intrat benevol în gaşca Abracadabra, pe vremea cînd această emisiune era difuzată de postul public. În 1996, a venit la PRO TV cu toţi colegii ei. Tot atunci, a învăţat să citească de pe prompter, pentru emisiunea dedicată puştilor, şi a primit şi primul salariu. “Părinţii mei îmi făceau toate poftele şi, mai ales, îmi luau cele mai frumoase rochiţe, adică exact ce îmi doream cel mai mult la acea vîrstă”. La “Abracadabra” i-a fost coleg şi fratele ei, Pini. După perioada emisiunii pentru copii, l-a convins pe Titus Munteanu nu neapărat cu o voce cristalină, ci cu energia ei, şi astfel a ajuns şi în “Şcoala vedetelor”. Alături de noua gaşcă, a cîntat la festivalurile de la Mamaia şi de la Callatis, dar a şi interpretat o mulţime de personaje printre care… o babă şi o gravidă. “Nu cred că îşi imaginează cineva cum arătam, mai ales că am doar 1,63 m şi sînt slăbuţă”.

La două facultăţi
După o adolescenţă “artistică”, avea suficiente legături în lumea divertismentului, aşa că a aflat uşor că noul post ProFM Dance căuta DJ-iţe. A dat o probă şi a fost repede acceptată. La acest radio povesteşte despre absolut toate petrecerile din Capitală, iar ascultătorii se pot alege de la ea chiar şi cu bilete la cele mai tari evenimente. “Nu mă gîndeam niciodată că o să fac radio, dar cred că e cea mai tare slujbă atîta vreme cît oricum mîncam cluburile pe pîine”, recunoaşte ea. Chiar dacă e de multă vreme o fană a cluburilor, petrecerile nu i-au afectat şcoala. E studentă la zi la Facultatea de administraţie şi afaceri şi la ID la Facultatea de jurnalism, ambele la stat, şi nu se plînge de restanţe. Pe lîngă radio, Oana este pasionată şi de actorie. Anul trecut a jucat în telefilmul “Prea tîrziu”, în care a apărut alături de Adela Popescu.

Balerină pe placă
Oana schiază de la 7 ani şi de 3 ani a prins gustul plăcii pe pîrtie. DJ-iţa de la ProFM Dance şi-a perfecţionat tehnica în această iarnă şi e capabilă să facă trick-uri complete pe placă. “Mă simt regina pîrtiei de cînd pot stăpîni cu adevărat placa. Senzaţia nu se compară cu nimic!”