Oana Tache reprezintă România la MTV Europe Music Awards, în Bilbao

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 11:48
Oana Tache reprezintă România la MTV Europe Music Awards, în Bilbao
Oana Tache va reprezenta România la MTV Europe Music Awards în acest an, pe data de 4 noiembrie, în Bilbao, Spania.

Este singura reprezentantă din grupul creatorilor de conţinut digital la nivel international şi va lua parte atât la festivitatea de premiere, cât şi la petreceri şi ceremonia de pe covorul roşu, alături de nume importante ale industriei musicale internaţionale. De asemenea, este şi singura româncă prezentă pentru a şasea oară la MTV EMA, de data aceasta în calitate de blogger, dar şi de digital marketing consultant & creator.

Sunt onorată, fericită şi extrem de nerăbdătoare să împart cu toţi cei pasionaţi de muzică cele mai tari momente de pe covorul roşu şi de la show-ul din Bilbao, mai ales că celebrele premii au creat dintotdeauna un spectacol impresionant, cu o super desfăşurare de forţe. Este o onoare să reprezint România pentru a 6-a oară la MTV EMA, iar invitaţia primită mă face să mă simt de parca as fi primit si eu un premiu, având în vedere că urmează să îi văd pe scena MTV pe Alessia Cara, Panic! At the DiscoBastille, Anne-Marie, Marshmello and Jack & Jack, Janet Jackson, Nicki Minaj, Halsey, Rosalía şi bineînţeles, pe  Hailee Steinfeld, gazda de anul acesta a MTV EMA!. Lindsay Lohan, Anitta, Debby Ryan, Ashlee Simpson şi Evan Ross se numără printre invitaţii speciali şi vor înmâna deja celebrele trofee MTV!”, spune Oana încântată.

Oana a mai fost prezentă în 2009 la MTV EMA Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow, în 2015 la Milano, iar de-a lungul carierei sale a realizat interviuri cu peste 400 de artişti internaţionali, printre aceştia numărându-se Shakira, Katy Perry, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Joss Stone, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, David Guetta, Shaggy, Armin Van Buuren, Faithless, FatBoySlim, Paul Van Dyk, Tiesto, Nina Kraviz, Sven Vath, ATB şi mulţi alţii. 

Oana Tache este cunoscută pentru cariera sa în radio şi televiziune, dar şi pentru proiectele de succes din digital

 

Tags: