Oana Turcu şi Cristi Brancu sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Care este secretul relaţiei lor longevive

De: Alexandra Necsoiu / 25.10.2018, 11:29
Oana Turcu şi Cristi Brancu sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Care este secretul relaţiei lor longevive
Oana Turcu, îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” şi Cristi Brancu, amfitrionul ”Agenţiei VIP” de la acelaşi post tv, trăiesc clipe minunate în aceste zile. Cei doi sărbătoresc zece ani de căsnicie şi dezvăluie faptul că au de gând să marcheze cum se cuvine această aniversare specială din viaţa lor.

Cristi Brancu mărturiseşte că secretul relaţiei lor este că trăiesc intens fiecare clipă şi nu trece zi în care să nu-şi mărturisească sentimentele unul pentru celălalt.

”Zece ani de căsătorie. Nu e o veşnicie decât pentru cei care nu au întâlnit iubirea care te completează. Pentru noi a durat cât o zi, poate puţin mai mult, pentru ca lângă noi e un băieţel ca o imensă sursă de fericire. Ne spunem ”Te iubesc”, ne sărutăm şi ne îmbrăţişăm în fiecare zi. E ceva care vine din noi, ca şi cum ai spune ”Bună dimineaţa”!, spune moderatorul emisiunii ”Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Şi pentru că este un moment important în viaţa celor doi, au decis să se răsfeţe pe măsură:  ”Sărbătorim pe fuga azi şi mâine -când e ziua în care ne-am cununat religios, pentru că avem mult de muncă. Dar în week-end plecam într-o ţară caldă din Europa, unde ne vom răsfăţa după cât merităm!”.

Şi cum aniversarea a zece ani de căsnicie este un eveniment special şi cadoul pe care Cristi Brancu l-a făcut soţiei sale este unul deosebit:  „Cadouri? Da. Oana a primit un superb colier cu diamante. Eu am primit… un băieţel perfect. Acum 7 ani. E un dar pentru toată viaţa. Te iubesc, Oana! Nu există… iubire mai mare!”.