Oana Zăvoranu a avut o relație cu procurorul Max Bălășescu

De: Mia Nicolescu / 16.06.2012, 11:35
Oana Zăvoranu a avut o relație cu procurorul Max Bălășescu
Pepe, fostul soț al Oanei Zăvoranu, a recunoscut că știa de relația dintre aceasta și "procurorul vrăjitoarelor" încă de la începutul lunii ianuarie.

Au trecut câteva luni bune de când Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat, însă cei doi nu dau deloc semne că ar dori să îngroape secura războiului. Din nu știm ce motive, Oana și Pepe continuă să apară săptămânal în presa de scandal și la emisiuni, unde se jignesc și se amenință unul pe celălalt.

Zilele trecute, artistul a fost invitat în platoul emisiunii „Happy Hour” și a vorbit despre relația pe care fosta lui soție a avut-o cu Maximilian Bălășescu, „procurorul vrăjitoarelor„, arestat pentru o presupusă mită de 300.000 de euro, bani în schimbul cărora, spun anchetatorii DNA, ar fi trebuit să dea o soluție favorabilă în dosarul în care era implicată și Oana Zăvoranu.

Maximilian Bălășescu

Max Bălășescu, arestat pentru că a încercat să o ajute pe Oana Zăvoranu

„Lumea spune că Oana și procurorul Max Bălășescu au avut o relație mai mult decât profesională. Știu de relația lor de la începutul lunii ianuarie. Procurorul este la închisoare pentru că a vrut să-i recupereze mai repede prejudiciul Oanei și să o impresioneze. S-a lăsat sedus de ea, l-a hipnotizat”, a declarat Pepe.

În platoul emisiunii s-a aflat și Eduard Alexandrescu, un fost coleg de celulă cu Bălășescu, care a alimentat zvonul legat de relația amoroasă dintre procuror și Zăvoranca.

„Am văzut-o pe 10 februarie pe Oana în vizită la Max la penitenciar. Am avut o discuție cu Max. Mi-a spus că îi pare rău că și-a distrus reputația din cauza ei, că a ajuns la închisoare. L-am tras de limbă. A recunoscut că a avut o relație de iubire cu Oana. Am mărturisit toate acestea pentru Pepe. M-au deranjat toate declarațiile false ale Oanei”, a declarat fostul deținut.