Oana Zăvoranu a vrut să se sinucidă: „Mă drogam fără să știu”

Apropo.ro / 18.12.2012, 12:00
Oana Zăvoranu a vrut să se sinucidă:
Oana Zăvoranu, externată din spital, a făcut câteva declarații șocante pentru cei apropiați, dar și pentru fanii ei.

Oana Zăvoranu a recunoscut că a vrut să se sinucidă așa cum a făcut-o și cântăreața Whitney Houston. A mărturisit că, timp de o săptămână, a tot luat pastile combinate pentru durerile ei de cap.

M-am gândit să mă apuc de droguri. Mi-am făcut de cinci ori operație la sâni. E superbă anestezia. Cocktail-ul pe care eu îl luam conținea medicamente bazate pe opium. Practic, mă drogam fără să știu. Am păcălit pe mai multă lume că nu pot să dorm decât cu diazepam și distonocalm. Am luat multe pastile, multe cutii și nu se întâmpla nimic. Atunci am luat două cutii de diazepam și 17 pastile de distonocalm. Diazepamul este foarte periculos. Mă simțeam atât de neiubită și de nefolositoare, de proastă, că nu mă chema nimeni să fac ceva, am luat o săptămână multe pastile combinate„, a spus Oana.

oana zavoranu

Oana Zăvoranu a vrut să-și ia singură zilele, luând medicamente cu alcool. A ajuns în comă, la spital

Mă simțeam inutilă. Nu mai venea odată ziua aia în care să joc și eu într-un film, într-un serial sau să fac o emisiune la TV. Îmi voiam cariera înapoi. Voiam să nu mă mai trezesc, de asta luam pastile„, a povestit Zăvoranu la emisiunea lui Capatos.

Pentru că pastilele combinate nu își făceau efectul, Oana s-a gândit că nu ar fi rău să le combine cu alcool.

Mă trezeam dimineața mai obosită decât mă culcam. Mă durea foarte tare capul. Îmi făceam colecție de diazepam și distonocalm. În acea seară, nimic nu mă mai mulțuma. Am luat 25 de diazepame și două cutii de distonocalm„, a mărturisit Oana la Antena 1.

M-am dus în mijlocul sufrageriei, după ce luasem un pumn de medicamente, la barul cu băuturi. Eram desculță și am stat puțin, m-am dus și am luat crema de whisky, m-am așezat în genunchi. Marty și-a pus lăbuța pe mine și mi-am zis am curaj să termin odată cu asta? Am dat toată sticla pe gât și l-am strâns pe Marty la piept. De atunci nu mai știu nimic„, spune Oana despre seara în care a fost la un pas de moarte.

Citește mai multe detalii despre mărturisirile Oanei despre dorința de sinucidere, pe Showbiz.ro