Oana Zăvoranu către Pepe: „Casă de Piatră, iubire!”

Apropo.ro / 20.04.2012, 12:15
Oana Zăvoranu către Pepe:
Oana Zăvoranu îngroapă securea războiului împotriva lui Pepe și îi urează Casă de Piatră, în stilul ei caracteristic.

Oana Zăvoranu și Pepe au avut primul dialog de la pronunțarea divorțului lor. Dacă în trecut nu știa la ce televiziune să mai apară pentru a spune nemulțumirile ei față de Pepe, de această dată Oana a arătat o față umană și caldă.

În emisiunea lui Dan Capatos, „Un Show Păcătos”, Oana a vorbit pentru prima data după un an și ceva cu Pepe, căruia i-a făcut cele mai frumoase urări ca pentru un proaspăt căsătorit.

Pepe si Raluca

Pepe și Raluca, la cununia civilă de la Pro TV

„Pepe, casă de piatră, iubire! Ionuț Nicolae Pascu, Oana Zăvoranu îți transmite casă de piatră. Eu consider că am facut primul pas, orgolioasă fiind. Am încercat să îți explic de dragul anilor petrecuți ca familie, că nu e bine să ne înjurăm”, i-a spus Oana lui Pepe. Aceste felicitări au venit la doar o zi după ce Oana declarase că „aș fi ipocrită să spun că mă bucur pentru Pepe”.

Cântărețul a ținut să precizeze că nu poate avea „casa de piatră” singur, ci alături de Raluca, soția lui.

„Accept urarea, atâta vreme cât îi ceri scuze și Ralucăi și bebelușului nostru. M-aș bucura să nu mai facă afirmații răutăcioase despre Raluca, ca să avem o relație normală.”

„Pot să mă fac că plouă, când e vorba de Oana, dar nu pot să construiesc o relație cu ea. Dacă mă lauzi pe mine și îmi ataci sotia, nu e ok„, a mai spus Pepe.