Oana Zăvoranu, cercetată în libertate pentru șantaj

De: Carmen Ulian / 23.05.2014, 09:30
Oana Zăvoranu, cercetată în libertate pentru șantaj
Oana Zăvoranu va fi cercetată în libertate, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiți pentru a renunța la șantajarea unui medic estetician celebru în România.

Oana Zăvoranu a fost audiată joi, timp de mai multe ore, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiți de la medicul estetician Marek Vâlcu, pe care l-ar fi șantajat că dezvăluie informații compromițătoare despre el va fi cercetată în libertate.

Zăvoranu a ieșit de la Poliția Sectorului 3, însoțită de avocat, în jurul orei 23.15. Ea nu a făcut declarații, rezumându-se să le spună jurnaliștilor, în drum spre mașină, să nu se înghesuie, ca să nu-i „strice silicoanele”.

Avocatul ei, Alexandru Murărescu, a spus că banii ceruți medicului de către clienta lui reprezentau despăgubiri pentru mai multe operații estetice pe care aceasta le considera nereușite.

Surse din Poliție au declarat, pentru MEDIAFAX, că Oana Zăvoranu a fost prinsă în flagrant joi, după ce a primit 10.000 de euro de la Marek Vâlcu.

Ea i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproșat că rezultatele unei operații la sâni făcute de acesta nu o mulțumesc și i-au creat „mai multe probleme”. Zăvoranu l-ar fi amenințat pe doctor că va dezvălui presei informații presupus compromițătoare despre el, dacă nu primește 10.000 de euro. Ea l-ar fi șantaj pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operațiilor estetice de la Spitalul de Arși, au mai spus sursele citate.

Medicul a depus plângere la Poliție, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. În urma plângerii, polițiștii bucureșteni au organizat un flagrant.

Citește mai multe detalii despre cazul de șantaj al Oanei Zăvoranu, pe Mediafax.ro