Oana Zavoranu continua razboiul cu Marculescu: „Este o jigodie”

Apropo.ro / 23.08.2011, 13:40
Oana Zavoranu continua razboiul cu Marculescu:
Oana Zavoranu are "pe rol" un nou razboi, noua victima fiind Costin Marculescu, ex-prieten din anturajul brunetei.

Oana Zavoranu face curatenie la capitolul prieteni, inainte sa plece in America. Aceasta a realizat despre Costin Marculescu nu ii mai poate fi prieten, dupa ce i-a vazuta adevarata fata in timpul procesului ei de divort, care a preferat sa il sustina pe Pepe in defavoarea Oanei.

„Am vazut cine e de calitate, cine imi era prieten cu adevarat si cine a fost un ciuruc. Ma bucur ca acum m-am ales cu oameni de calitate si ca cine-mi intra in casa stiu ca ma iubeste”, a declarat Oana.

Oana Zavoranu s-a infuriat in momentul in care Marculescu a a declarat ca ea a fost cea care i-a furat lui Pepe banii din seif.

„Am vazut cu aceasta ocazie cum poate minti jigodia de Marculescu si ce caracter are. Il luam de mila dupa mine la emisiuni sa cante, de ma injura lumea din cauza lui, ii dadeam haine, si uite cum imi multumeste! Oricum, sa stea linistit, ca si Pepe o sa se plictiseasca repede de el. De lipitori si de milogi care sa vina doar la distractie este plin. Eu am tras linie, nu mai am nevoie de asa ceva„, a adaugat Oana.

De partea cealalta, Costin ataca verbal: „Nu m-a luat ea din mila pe la emisiuni, pentru ca nu aveam nevoie, nu m-a imbracat ea, nu obisnuiesc sa port haine de dama. Petrecerile la care spune ca ma lua, erau din banii lui Pepe, care a si intretinut- o timp de sapte ani. Daca mai continua razboiul, o sa spun mai multe. Si vreau sa-i transmit ca, din fericire, mai sunt locuri libere la Spitalul 9”

Zavoranu declara ca nu se teme de vorbele lui Marculescu, ba chiar il ia peste picior: „Mi-e frica de tine, ma voi potoli. Esti prima persoana de care ma tem”.