Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre boala de care suferă “S-a întâmplat să plec în pielea goală pe stradă”

De: Cristiana Trifu / 27.10.2017, 12:20
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre boala de care suferă “S-a întâmplat să plec în pielea goală pe stradă”
Oana Zăvoranca şi Alex s-au cununat în faţa lui Dumnezeu pe 9 septembrie.

“Nici una dintre finele mele nu m-a ameninţat 10 ani că tre s-o duc la biserică”, a glumit Silviu Prigoană în cadrul unei emisiuni tv.

Despre marele eveniment, Oana a vorbit cum nu se poate mai emoţionată: “Am simţit că până şi eu pot să mă impresionez, ca, de fapt, în sufletul meu a existat tot timpul un copil sensibil care a trebuit să se apere de răutatea celor din jur!”, completând: “Urmează o mare petrecere de nuntă”, moment în care Silviu Prigoană a reacţionat: “Şi botezul! Cum am aşteptat 12 ani să îi duc la biserică, mai aştept 12!”.

Seria dezvăluirilor de senzaţie a continuat şi Oana Zăvoranu a declarat că “Sufăr de un fel de somnambulism. Avem camera de supraveghere în casă şi râdem a doua zi de ce face u noaptea. Total sub hipnoză, mă duc şi îmi pregătesc de mâncare, pot să plec şi în pielea goală pe stradă, mi s-a întâmplat. Uşa de la cămară trebuie să fie închisă, pentru că aşa somnambulă cum sunt mă duc şi dorm direct în murăturile de la naşul, în zacuscă şi se duce naibii toată silueta mea!”, a povestit Oana.