Oana Zăvoranu era însărcinată cu Pepe, când s-au despărțit

Apropo.ro / 04.05.2012, 09:51
Oana Zăvoranu era însărcinată cu Pepe, când s-au despărțit
Confidenta Oanei Zăvoranu, Veronica A. Cara, a dezvăluit amănunte intime din viața vedetei, despre care nimeni nu a avut habar.

Psihologul Veronica A. Cara a dorit să o ajute pe Oana Zăvoranu pentru a trece peste toate acuzele ce i s-au adus de-a lungul anilor, și care au făcut-o pe aceasta să pară o femeie rea în ochii tuturor.

Deși avea o relație cu Tudy, Oana Zăvoranu purta în pântece copilul lui Pepe. Cei doi erau despărțiti în acea perioadă, și urma divorțul.

Din dorința de răzbunare, Oana nu a dorit să spună adevărul nimănui, preferând să spună că este însărcinată cu Tudy.

„Nu aveam cum să fiu însărcinată cu Tudy, tehnic eram într-o siguranță totală. N-aș fi rămas gravidă cu un bărbat pe care abia îl cunoscusem”, a spus Oana.

Oana si Pepe

Oana era însărcinată cu Pepe, deși avea o „relație” cu Tudy

Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea CanCan Tv, iar Oana, deși a încercat să o oprească pe Veronica să mai facă dezvăluiri, psihologul a știut că acest lucru o va ajuta pe Oana.

„Doar vorbind se va putea elibera. Trebuie să spună cu adevărat «la revedere» trecutului”, a spus Veronica.

„Vanitoasă cum e, nu a admis că suferă, că este umilită. Oamenii aveau impresia că minte. Ea chiar ascundea ceva, am fost șocată să aflu”, a spus psihologul.

„Acum nu mai are nici o importanță. Nu țin bărbați lângă mine șantajându-i cu copii, sunt prea demnă ca să fac așa ceva. Nu eram divorțați, dar despărțiți eram. Oricum nu m-ar fi crezut nimeni. Pepe acum află. Nu mai avea sens să-i spun atunci: râdea de mesajele mele, mă disprețuia. M-am răzbunat spunându-i că e al lui Tudy”, a spus Oana Zăvoranu.

Contactat telefonic, Pepe nu crede în vorbele Oanei: „Presupusa sarcină nu a existat. Putea fi al lui Tudy. Copilul altuia nu l-aș fi putut crește niciodată. Nu a fost niciodată însărcinată, iar, dacă a fost, a fost copilul lui Tudy. Chiar și dacă m-ar fi păcălit, eu n-aș fi putut să cresc copilul lui Tudy. Am stat șapte ani cu Oana, mi-am dorit copii, dar ea nu am vrut, a spus asta în nenumărate rânduri”, a afirmat el.

„Era un argument de împăcare din partea ei dacă ar fi fost adevărat”, a spus Pepe. „A încercat să îmi spună că nu are o relație, dar eu am aflat. Nu am timp de aberațiile ei, ale mamei ei sau ale psihologului”, a mai transmis Pepe prin SMS.