Oana Zăvoranu – Iadul începe să fie plăcut

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:00
Oana Zăvoranu - Iadul începe să fie plăcut
Din 9 mai, prezintă “Pact cu diavoliţa” şi nu e deloc deranjată de noul apelativ. “Îmi stă bine aşa. Nu aş fi credibilă în chip de zînă sau de înger”, crede controversata Oana Zăvoranu, care tocmai a început o nouă rundă de certuri televizate cu mama sa.

Se consideră o persoană extrem de caldă şi bună la suflet. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, şi-a creat o imagine de fată rea. Nu e deranjată de acest aspect, ci are o viziune extrem de realistă asupra percepţiei publi­cului. ”În showbiz, important este nu cum vrei tu să fii sau cum eşti, ci cum te vizualizează oamenii”, spune ea. Aşa că în noul show mizează pe imaginea pe care o are în mintea majorităţii teles­pectatorilor. “Cu siguranţă, o să vă daţi seama că nu mă cu­noaşteţi cu adevărat şi că am multe laturi nedescoperite încă”, ne intrigă ea.

La “Pact cu dia­voliţa” invită oameni obişnuiţi care vin să-şi povestească experienţele, dar şi vedete. Iar prezentatoarea nu exclude să aducă şi persoane cu care a fost de-a lungul timpului în conflict. “Dacă vor avea tăria de caracter necesară să aibă o confruntare cu mine, mi se pare chiar incitant să vină în show”.

Toate persoanele cu care a fost în conflict cu o singură excepţie. “Nu cred că mama merită onoarea să apară în emisiunea mea”. De altfel, cele două sînt în continuare în proces din cauze financiare, iar Oana spune că acesta se derulează mai repede decît se aştepta.

“E cool să stau acasă în braţele soţului”

Dacă cu propria mamă se află în conflict major, Oana nu se plînge deloc de relaţia cu soţul. “Pepe este persoana care are un cuvînt major în tot ceea ce fac eu”. Dar cum arată o zi din viaţa lor privată? “Printre altele, după ce obosim să facem dragoste, ne place să ne uităm la DVD-uri închiriate sau cumpărate. Nu îmi place să vizionez filmele la cinematograf, pentru că mi se pare mult mai cool să stau acasă în braţele soţului meu”, explică Oana cu francheţea obişnuită.

În acest tablou idilic, uneori, Pepe îi şi găteşte. Cu artă, după cum spune consoarta. “Se pricepe să facă ciorbe foarte bune, şniţele, chifteluţe, tot felul de fripturi şi garnituri la cuptor“. Şi cu aşa viaţă bună îşi permite să şi glumească pe seama crizei. “Am cam slăbit din cauza înfometării, deci mă afectează cumplit criza! În realitate, cred în continuare că e bine să investeşti în proprietăţi imobiliare, drept pentru care am mai cumpărat cîteva…”.

Pact cu diavoliţa – SÎMBĂTĂ, 22.30, Kanal D