Oana Zavoranu ii ureaza lui Huidu sa faca cinci ani de inchisoare

Apropo.ro / 17.11.2011, 12:30
Oana Zavoranu ii ureaza lui Huidu sa faca cinci ani de inchisoare
Oana Zavoranu si Serban Huidu s-au intalnit in trafic. Bruneta a ridicat o mana spre Huidu, atatia ani cat ii doreste sa stea dupa gratii.

Dusmani pana la moarte, Oana Zavoranu si Serban Huidu sunt din nou in atentia presei. Oana l-a intalnit, in trafic, pe Serban, caruia i-a aratat cele cinci degete de la o mana, atat cat ii doreste ea sa petreaca dupa gratii.

Ne-am intalnit in trafic si statea ca prostul. Am deschis geamul, i-am facut cu mana si i-am aratat cinci degete, cati ani de puscarie sa faca. Nu o sa plang pentru ca Huidu este la pamant. Fraierul a crezut ca il salut. L-am lasat sa deschida geamul sa ia o gura de aer si apoi eu l-am inchis pe al meu!”, a spus Oana la Cancan TV.

Oana nu ezita sa il atace verbal pe fostul om de televiziune, dupa accidentul in care el a fost implicat, si in urma caruia au decedat 3 persoane.

„Eu nu m-am bucurat de ceea ce i s-a intamplat lui, am spus doar ca s-a facut dreptate. S-a facut dreptate in ceea ce-l priveste, pentru ca era cazul sa se mai uite si in jos, nu doar in sus. Eu nu sunt Dumnezeu sa iert pe nimeni si el nu e la pamant”, a mai declarat Oana Zavoranu.