Oana Zăvoranu, mărturisiri şocante: „Am vrut să mor ca Whitney Houston”

Apropo.ro / 18.12.2012, 10:07
Oana Zăvoranu, mărturisiri şocante:
Oana Zăvoranu a fost foarte aproape de moarte după ce a încercat să se sinucidă şi regretă gestul făcut.

Oana a fost prezentă în platoul emisiunii „Un show păcătos”, unde a făcut din nou mărturisiri şocante.
După ce a luat aproape 100 de pastile şi jumătate de sticlă de alcool, fosta soţie a lui Pepe a ajuns pe mâinile medicilor.
„Sunt mai bine ca oricând. Dacă mi-aş face un film al propriei mele vieţi nu ar ieşi atât de bine. Păcat că nu pot să vă arăt că pot să fac şi altceva decât să fiu luată cu targa de acasă. E logic ca oamenii să spună că sunt mahalagioaică”, a declarat Zăvo la „Un show păcătos”.

Aceasta a adăugat: „Acum zece seri am considerat că cu viaţa mea fac ce vreau eu. Mă durea tare capul şi luam acel cocktail. M-am decis să nu mai apar la emisiuni să zic ce am făcut şi ce n-am făcut. Voiam să nu mă mai trezesc, sau să dorm mult şi apoi să o iau de la capăt”.

Zăvo a mai spus: „M-am uitat pe Internet cum a murit Whitney Houston. Mi-am dat seama ce combinaţie a făcut ea ca să moară şi găsisem finalul să nu mai mă trezesc. Eram desculţă, m-am dus la bar, era întuneric, apoi în mijlocul sufrageriei m-am aşezat în genunchi… Marty era ca niciodată cu lăbuţa pe mine. Mi-am făcut un calcul cu ce am făcut. Mi-am dat seama că am făcut bine şi am dat sticla pe gât. Am simţit că mă clatin, l-am luat pe Marty în braţe şi i-am zis că îl iubesc şi nu mai ştiu nimic de atunci… Mă gândeam să fie o moarte decentă, să fiu în casa mea”, a spus Oana Zăvoranu.