Oana Zăvoranu: „Pepe nu trăiește cu soția lui”

De: Mia Nicolescu / 30.05.2012, 09:35
Oana Zăvoranu:
Oana Zăvoranu încă nu a trecut peste despărțirea de Pepe. Bruneta continuă să vorbească în emisiuni despre căsnicia acestuia.

Nu trece prea mult de la ultima apariție că Oana Zăvoranu revine în platourile emisiunilor cu noi picanterii legate de fostul ei soț. Bruneta se încăpățânează să alimenteze războiul dintre ei venind de fiecare dată cu declarații șocante.

De data aceasta, invitată în platoul emisiunii „Un show păcătos”, Zăvoranca a declarat că Pepe încă o mai iubește și că actuala lui soție este obligată să „trăiască” în același pat cu „fantoma” ei. 

Raluca Pastramă și Pepe

Raluca Pastramă este însărcinată cu Pepe

„Mâine o să vină Pepe să spună că eu, de fapt, sunt un bărbat, mi-am tăiat penisul și mi-am pus țâțe! Eu nu aveam nimic de ascuns. Ce circ am făcut? Pascu, nu mai minți! Am demonstrat că nu era proprietarul acelei case, era un fel de chiriaș. S-a văzut că Pepe a vrut să evite scandalul. Altul le-a făcut pe toate, el a fost un spectator împietrit. El a rămas, săracul, ancorat, nu trăiește cu soția lui, ci cu noi trei. Pepe o obligă pe ea să trăiască cu mine, dacă nu sunt fizic în casă, sunt prezentă cu ei peste tot. Dacă ar iubi-o pe Raluca și ar respecta-o, ar trebui să tacă, să fie spectator și să vadă ce am eu. Dar nu poate, va trăi cu mine în casă de acum înainte„, a declarat convinsă Oana Zăvoranu.

FOTO: Publimedia